Gå til innhold

vCJD


Gjest undrende utenlandsfarer

Anbefalte innlegg

Gjest undrende utenlandsfarer

Hei,jeg lurte på en ting angående den menneskelige formen for kugalskap.Jeg skal på et lengre opphold i utlandet og lurte litt på noen ting:Hva slags kjøtt har størst smittefare(Selv om den er liten i utgangspunktet)? Eks.kjøttdeig,indrefilet,ytrefilet o.l. Eller er det det samme hva man spiser av storfekjøtt? Er karbonadedeig bedre enn kjøttdeig for eksempel?

Håper på et svar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Miklos Degre, Dr Med Spesialist i mikrobiologi

Rent kjøtt har mindre risiko enn oppmalt kjøtt, som i teorien kan inneholde nervevev. Men situasjonen synes å være under bra kontroll både i Storbrittannia og i Europa forøvrig ogsjansen for å bli smittet er ganske mikroskopisk. Personlig spiser jeg kjøtt uten noe særlig motforestillinger.

Hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...