Gå til innhold

Tilberede maiskolber


Anbefalte innlegg

Gjest Maiskolba
Skrevet

Skal den trekke i vann eller koke? Hvor lenge?

Serveres den med smør og salt på?

Er det godt?

Fortsetter under...

Skrevet

koke eller grilles (legg i folie før grilling)

Smør, salt og pepper.

Ja, jeg syns det.

Skrevet

"Kokes" som pølser dersom det er hermetiserte mais (dvs. at den skal ikke koke veldig)

Smør og salt er ypperlig.

Smaker kjempegodt om du liker det.

Gjest bon apetit fra tiipii
Skrevet

Maiskolber i folie

6 maiskolber

150 g mykt smør

100 revet ost

salt

1. Pensle maiskolbene med smør, krydre med salt og dryss revet ost over.

2. Pakk dem godt inn i dobbelt lat aluminiumsfolie.

3. Stekes på grillen i en avstand på 15-20 cm fra glørne, vendes hvert 3-4 minutt.

4. Grilles i tilsammen 15-20 minutter.

Skrevet

Kok i rikeleg med vatn i 7-8 minuttar. Serverast med alt det du kan få til å henge åp av Kviteseid-smør. Kjempegodt!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...