Mizar Skrevet 19. september 2002 Skrevet 19. september 2002 Noen som har en oppskrift på glasur til sjokkoladekake i langpanne? Har selv en veldig god en, men den ser ikke pen ut... den stivner aldri og deler seg..... jeg er ute etter en slik som legger seg om et stivt lag på toppen... og som ser helt glatt ut.... 0 Siter
Tantra1365380376 Skrevet 19. september 2002 Skrevet 19. september 2002 Bland inn en eggeplomme. Da blir den glatt og blank. 0 Siter
Gjest Lovisa Skrevet 19. september 2002 Skrevet 19. september 2002 Bland inn en eggeplomme. Da blir den glatt og blank. ja, men den stivner ikke.. dette er mer som en krem enn en glasur.. 0 Siter
Mizar Skrevet 19. september 2002 Forfatter Skrevet 19. september 2002 Bland inn en eggeplomme. Da blir den glatt og blank. det skal jeg prøve.... men stivner den da? 0 Siter
Mizar Skrevet 19. september 2002 Forfatter Skrevet 19. september 2002 ja, men den stivner ikke.. dette er mer som en krem enn en glasur.. Har du oppskrift på en glasur da? 0 Siter
Tantra1365380376 Skrevet 19. september 2002 Skrevet 19. september 2002 Har du oppskrift på en glasur da? Om du har laget en helt vanlig skjokolade skuffkake er det vel en enkel glasur du vil ha. Lagde en slik kake idag og her er oppskriften på glasuren: 100 g smør 250g melis 2ss kakao 1 ts vaniljesukker 2ss kaffe 1 eggeplomme smelt smøret og sikt det tørre i. La det avjkøle seg lit før du rører inn en eggeplomme. Smaker godt. Garantert. 0 Siter
Tantra1365380376 Skrevet 19. september 2002 Skrevet 19. september 2002 det skal jeg prøve.... men stivner den da? Selvfølgelig stivner den. Helt sikkert. Ser helt vanlig ut bare at du slipper problemet med at den skiller eller klumper seg. Lykker til! 0 Siter
Gyda Skrevet 19. september 2002 Skrevet 19. september 2002 GLASUR 200 g melis 1 ss kakao 4 ss kaffe (flytende, ja) 4 ss smør som smeltes Rør alt godt sammen i en liten kjele og ha utover kaka mens den fortsatt er litt varm. Pynt evt. før glasuren stivner. Dette er kanskje lite til en langpannekake, du kan godt doble porsjonen. 0 Siter
Tantra1365380376 Skrevet 19. september 2002 Skrevet 19. september 2002 det skal jeg prøve.... men stivner den da? Tror Lovisa blander glasur oppskriftene sine litt. Dette er en helt enkel og vanlig glasur. Ikke krem. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.