Gjest Hayley Skrevet 20. september 2002 Del Skrevet 20. september 2002 I går hadde vi risotto med ris, løk, pølse og mais til middag. Ungene syntes det var kjempegodt, men jeg syntes det var litt smakløst. Noen som har noen tips evt. oppskrifter som kan gi litt mer smak til denne retten? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 20. september 2002 Del Skrevet 20. september 2002 Hva med å bruke kraft/buljong istedet for vann, og mot slutten av koketiden har du i friske hakkede krydderurter. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amiga Skrevet 20. september 2002 Del Skrevet 20. september 2002 Ha i også litt stekt bacon, rød paprika, tomatpuré, litt ketchup og sennep. Oregano eller provencekrydder. Bruk buljong i vannet. Jeg lager det aldri likt, tar hva jeg har! :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amiga Skrevet 20. september 2002 Del Skrevet 20. september 2002 Ha i også litt stekt bacon, rød paprika, tomatpuré, litt ketchup og sennep. Oregano eller provencekrydder. Bruk buljong i vannet. Jeg lager det aldri likt, tar hva jeg har! :-) Hvitløk. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
andor Skrevet 20. september 2002 Del Skrevet 20. september 2002 Hvitløk. Allo Amiga mia! Long time no see! Men til risottoen: Det er godt å koke risen i skikkeleg, heimelaga margbeinkraft med ein god neve krydderurter. Å hive oppi ein skvett med søt peppersaus er også av det gode. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amiga Skrevet 20. september 2002 Del Skrevet 20. september 2002 Allo Amiga mia! Long time no see! Men til risottoen: Det er godt å koke risen i skikkeleg, heimelaga margbeinkraft med ein god neve krydderurter. Å hive oppi ein skvett med søt peppersaus er også av det gode. Ja det er sikkert godt, men sist jeg kjøpte bein så ble det løksuppe! :-) Jeg har mistet mailadressen din. [email protected] 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
andungen Skrevet 20. september 2002 Del Skrevet 20. september 2002 baree å lasse på med diverse krydder etter smak og behag 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hobbykokken Skrevet 20. september 2002 Del Skrevet 20. september 2002 Litt ulike smaker: *sopp, parmesan, persille, hvitløk *løk, tomatpure, paprika, kjøttdeig *kylling, kyllinglever, egg, kyllingbuljong *skalldyr 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.