Gå til innhold

Saus til kylling?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ikke helt ferdig saus. Men noe som jeg syns er godt er tomatpurè som er spedd ut med litt vann, krydret med kyllingkrydder. Enkelt og godt. Passer veldig godt til stekt kyllingfilet som er kuttet i biter. Gjerne med pitabrød og salat.

Ellers hvis vi steker kylling og bruker ris til, bruker vi ofte bernaisesaus eller kylligsaus som fås kjøpt i poser.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/74277-saus-til-kylling/#findComment-369913
Del på andre sider

Annonse

Denne er kjempegod til kyllingretter:

Bretagne kyllingsaus med paprika og hvitløk

TILBEREDNING 1. Smelt 25 g margarin /smør i en kasserolle og rør inn pulveret.

2. Tilsett 1,5 dl vann og 1,5 dl melk under omrøring, bruk gjerne visp.

La sausen småkoke i 2 minutter.

Tilsett gjerne crème fraîche, paprika, friske urter eller ananas.

SERVERINGSTIPS:

FLØTEGRYTE MED KYLLING OG PAPRIKA (3 PORSJONER)

Tilbered sausen.Tilsett 100 g rød/grønn paprika i terninger, 70 g purreringer, 300 g stekt kylling i biter og 1 dl fløte. La det koke noen minutter. Dryss gressløk over før servering. Retten kan gratineres med revet ost v/225°C.

TILBEHØR: Ris/pasta og grønnsaker.

(Klipt fra www.toro.no)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/74277-saus-til-kylling/#findComment-369932
Del på andre sider

Ikke helt ferdig saus. Men noe som jeg syns er godt er tomatpurè som er spedd ut med litt vann, krydret med kyllingkrydder. Enkelt og godt. Passer veldig godt til stekt kyllingfilet som er kuttet i biter. Gjerne med pitabrød og salat.

Ellers hvis vi steker kylling og bruker ris til, bruker vi ofte bernaisesaus eller kylligsaus som fås kjøpt i poser.

Hva er kyllingkrydder? En ferdig krydderblanding?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/74277-saus-til-kylling/#findComment-369947
Del på andre sider

Godt og lettvint: Hell matfløte i stekepanna. Legg i ferdig grillet kylling i biter (og tilsett gjerne purre eller løk, hakket) og la det surre. Ha på godt med karri og pepper/annet krydder etter smak, og rør så "sausen" blir gyllengul av karrien. Server med ris.

Du kan også bruke ustekt kyllingfilet, men starter da med å steke den i biter i olje eller smør, og så heller du på fløte når kjøttet er blitt hvitt.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/74277-saus-til-kylling/#findComment-370057
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...