Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Er sjelden plaget av halsbrann, bortsett fra da jeg var gravid. Nå har jeg imidlertid hatt det 1.1/2 uke, kanskje det var fårikål forrige helg som gjorde utslaget? Knasket en del rå kål. Har Stig eller andre noen kjerringråd, både noe som hjelper straks og på lengre sikt. Hva bør jeg spise/unngå når jeg har det som verst?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/7706-halsbrann/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Stig Bruset, Allmenpraktiserende Lege

Kjære fresja.

Viser til svaret til "Wings".

Jeg vil anbefale bruk av et flytende algeprodukt som fås kjøpt på apotek og som legger seg som et "lokk" over syren fra magesekken. Dessuten inneholder kamille stoffer som reduserer irritasjonen av mageslimhinnen. Sørg for at kamillen er så fersk som mulig. Lag te av 1-2 ts per kopp kokende vann som trekkes i 10 min. Drikk dette tre ggr daglig.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/7706-halsbrann/#findComment-37270
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...