Line Skrevet 19. desember 2002 Skrevet 19. desember 2002 Var det sånn at smøret skal være helt avkjølt før det tilsettes røren? Mulig jeg blander med noe annet nå, men det var noe jeg plutselig kom til å tenke på. 0 Siter
vin Skrevet 19. desember 2002 Skrevet 19. desember 2002 Smelt smøret og la det kjøle seg ned : http://www.gladimat.no/GladiMat/01/mat01-05/krumkaker.htm 0 Siter
Sofline Skrevet 19. desember 2002 Skrevet 19. desember 2002 Jepp, smøret skal være avkjølt.. Jeg bakte flittig krumkaker i helgen!:-) 0 Siter
Helene Harepus Skrevet 19. desember 2002 Skrevet 19. desember 2002 I min oppskrift skal det være en stor kopp med vann. Jeg heller alltid det kalde vannet oppi det smeltede smøret, for da får det akkurat riktig temperatur.... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.