Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Æh...det var dumt....Jaja - blir mye god saus her i huset da ;-)

Takk for kjappt svar!

Jeg pleier å rive ned ost og fryse den hvis jeg har noen rester til overs. Siden bruker jeg den direkte i matlaging som pizza, lasagne osv. Jeg tror ikke det går an å tine den for siden å bruke den til brødskiver. Noen ganger har jeg kjøpt store poser med reven ost i Sverige som jeg bruker i italienske matrester.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/88283-fryse-ost/#findComment-482509
Del på andre sider

Hvis "harryosten" er den der digre, runde, og ikke av den magre sorten, kan den fryses, tines og brukes som vanlig pålegg uten problemer!

Vi har allerede fortært to biter og det merkes ikke at den har vært i fryser'n. Jeg tar den ut om kvelden og legger den i kjøleskapet - klar til neste dag.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/88283-fryse-ost/#findComment-482536
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...