Kvinna Skrevet 6. januar 2003 Del Skrevet 6. januar 2003 Vi var "Harry" i helga, og har et par kilo "Hushåldsost". Mener å ha hørt at ost kan fryses, men ble litt usikker... Noen som vet? Bør den tines på noen spesiell måte for ikke å bli bløt og ekkel i kanten? Eller er det ikke no' lurt å fryse den i det heletatt kanskje? Mvh 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88283-fryse-ost/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vincent Skrevet 6. januar 2003 Del Skrevet 6. januar 2003 Ost som har vært frossen blir kort - dvs den smuldrer og egner seg ikke til no' annet enn pizza og ostesaus. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88283-fryse-ost/#findComment-482415 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kvinna Skrevet 6. januar 2003 Forfatter Del Skrevet 6. januar 2003 Ost som har vært frossen blir kort - dvs den smuldrer og egner seg ikke til no' annet enn pizza og ostesaus. Æh...det var dumt....Jaja - blir mye god saus her i huset da ;-) Takk for kjappt svar! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88283-fryse-ost/#findComment-482421 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bebba Skrevet 6. januar 2003 Del Skrevet 6. januar 2003 Æh...det var dumt....Jaja - blir mye god saus her i huset da ;-) Takk for kjappt svar! Jeg pleier å rive ned ost og fryse den hvis jeg har noen rester til overs. Siden bruker jeg den direkte i matlaging som pizza, lasagne osv. Jeg tror ikke det går an å tine den for siden å bruke den til brødskiver. Noen ganger har jeg kjøpt store poser med reven ost i Sverige som jeg bruker i italienske matrester. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88283-fryse-ost/#findComment-482509 Del på andre sider Flere delingsvalg…
thaimor Skrevet 6. januar 2003 Del Skrevet 6. januar 2003 Hvis "harryosten" er den der digre, runde, og ikke av den magre sorten, kan den fryses, tines og brukes som vanlig pålegg uten problemer! Vi har allerede fortært to biter og det merkes ikke at den har vært i fryser'n. Jeg tar den ut om kvelden og legger den i kjøleskapet - klar til neste dag. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88283-fryse-ost/#findComment-482536 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest veine Skrevet 6. januar 2003 Del Skrevet 6. januar 2003 Ost som har vært frossen blir kort - dvs den smuldrer og egner seg ikke til no' annet enn pizza og ostesaus. Fet ost pleier gå bra å fryse... mager ost er "kort" allerede når en kjøper den... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88283-fryse-ost/#findComment-482600 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulv I Faarikaal Skrevet 6. januar 2003 Del Skrevet 6. januar 2003 Jeg tror fet ost kan fryses men ikke så lenge, har prøvd å fryse ost flere ganger, noen ganger går det greit andre ganger ikke. noen smuldrer opp som dere sier. Dessuten orka jeg ikke lese denne nå: http://www.marschall.com/marschall/proceed/pdf/72_17.pdf 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88283-fryse-ost/#findComment-482667 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.