Gjest papirtiger Skrevet 6. januar 2003 Del Skrevet 6. januar 2003 Hvorfor blir pannekaker så merkelig i non-stick panne? Blir _veldig_ takknemlig for svar. Skal imponere min tekniske kjæreste 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88322-hvorfor-blir-pannekaker-s%C3%A5-rare-i-teflon-panne/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 6. januar 2003 Del Skrevet 6. januar 2003 Merkelige? Hvordan da? Tror du må forklare litt nærmere. Tenker du på fargen? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88322-hvorfor-blir-pannekaker-s%C3%A5-rare-i-teflon-panne/#findComment-482741 Del på andre sider Flere delingsvalg…
spirito Skrevet 6. januar 2003 Del Skrevet 6. januar 2003 Mine blir helt vanlige..? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88322-hvorfor-blir-pannekaker-s%C3%A5-rare-i-teflon-panne/#findComment-482753 Del på andre sider Flere delingsvalg…
alphan Skrevet 6. januar 2003 Del Skrevet 6. januar 2003 Bleke & puslete blir det ja. Pælm oppi en "1/2 kg." margarin så blir'e fres i sakene. "det skulle vært straffbart å tilberede entrecote og lignende i teflonpanner!" 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88322-hvorfor-blir-pannekaker-s%C3%A5-rare-i-teflon-panne/#findComment-482754 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest papirtiger Skrevet 6. januar 2003 Del Skrevet 6. januar 2003 Merkelige? Hvordan da? Tror du må forklare litt nærmere. Tenker du på fargen? Fargen og mønsteret. Samme skjer med omelett, det blir bare ikke like bra 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88322-hvorfor-blir-pannekaker-s%C3%A5-rare-i-teflon-panne/#findComment-482758 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Starship Skrevet 7. januar 2003 Del Skrevet 7. januar 2003 Fargen og mønsteret. Samme skjer med omelett, det blir bare ikke like bra Ja! De blir helt panneflate og uten "prikker". Det er fordi man ikke bruker margarin under. Hvis du prøver det blir de som før. Håper du tar rotta på den tekniske!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88322-hvorfor-blir-pannekaker-s%C3%A5-rare-i-teflon-panne/#findComment-482886 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Steike Skrevet 7. januar 2003 Del Skrevet 7. januar 2003 Enkelte ting må du bruke smør til, for eksempel pannekaker. Steiking uten smør er mest for de som er på evig slankern;-) Tørrstekt t-bone, æsj! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88322-hvorfor-blir-pannekaker-s%C3%A5-rare-i-teflon-panne/#findComment-483118 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 7. januar 2003 Del Skrevet 7. januar 2003 Du må ha i smør likevel for at de skal frese og få små huller :-) ellers blir det bare "stivna pappskiver" 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88322-hvorfor-blir-pannekaker-s%C3%A5-rare-i-teflon-panne/#findComment-483232 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Åsemor Skrevet 8. januar 2003 Del Skrevet 8. januar 2003 Egga mine blei også sånn. Men så bytta jeg smørmerke, så blei de bra igjen... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/88322-hvorfor-blir-pannekaker-s%C3%A5-rare-i-teflon-panne/#findComment-484418 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.