Gjest papirtiger Skrevet 6. januar 2003 Skrevet 6. januar 2003 Hvorfor blir pannekaker så merkelig i non-stick panne? Blir _veldig_ takknemlig for svar. Skal imponere min tekniske kjæreste 0 Siter
Tornerose Skrevet 6. januar 2003 Skrevet 6. januar 2003 Merkelige? Hvordan da? Tror du må forklare litt nærmere. Tenker du på fargen? 0 Siter
alphan Skrevet 6. januar 2003 Skrevet 6. januar 2003 Bleke & puslete blir det ja. Pælm oppi en "1/2 kg." margarin så blir'e fres i sakene. "det skulle vært straffbart å tilberede entrecote og lignende i teflonpanner!" 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 6. januar 2003 Skrevet 6. januar 2003 Merkelige? Hvordan da? Tror du må forklare litt nærmere. Tenker du på fargen? Fargen og mønsteret. Samme skjer med omelett, det blir bare ikke like bra 0 Siter
Starship Skrevet 7. januar 2003 Skrevet 7. januar 2003 Fargen og mønsteret. Samme skjer med omelett, det blir bare ikke like bra Ja! De blir helt panneflate og uten "prikker". Det er fordi man ikke bruker margarin under. Hvis du prøver det blir de som før. Håper du tar rotta på den tekniske!!! 0 Siter
Gjest Steike Skrevet 7. januar 2003 Skrevet 7. januar 2003 Enkelte ting må du bruke smør til, for eksempel pannekaker. Steiking uten smør er mest for de som er på evig slankern;-) Tørrstekt t-bone, æsj! 0 Siter
flisa Skrevet 7. januar 2003 Skrevet 7. januar 2003 Du må ha i smør likevel for at de skal frese og få små huller :-) ellers blir det bare "stivna pappskiver" 0 Siter
Åsemor Skrevet 8. januar 2003 Skrevet 8. januar 2003 Egga mine blei også sånn. Men så bytta jeg smørmerke, så blei de bra igjen... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.