Gjest sulten Skrevet 9. januar 2003 Skrevet 9. januar 2003 Grønnsaker og poteter,,,, men er det godt med noe saus til? evt. hvilken? 0 Siter
Snøvit Skrevet 9. januar 2003 Skrevet 9. januar 2003 Asparges saus er godt til laks synes jeg,enten pose kjøpt eller selvlagd. 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 9. januar 2003 Skrevet 9. januar 2003 Legg grønnsaker, purre, gulrøtter, poteter inni folien sammen med fisken. Det må være finskåret, da fisken ikke skal varmehandles så lenge. 0 Siter
vin Skrevet 9. januar 2003 Skrevet 9. januar 2003 Denne er god syns jeg : 800 g laksefilét 1 ss smør 2 sitroner 1 bnt. persille 1 dl creme fraiche eller rømme Slik gjør du Skjær fileten i 8 like store stykker. Strø litt salt over stykkene på begge sider. Legg dem i en smurt ildfast form. Del en sitron på langs. Skjær halvdelene i skiver som legges mellom laksestykkene. Riv skallet av den andre sitonen og dryss det over fisken. Klipp persillen grovt og dryss den over fisken. Ha en 1 ts creme fraiche på hvert laksestykke. Settes i stekeovn,øverste rille, ca 175 grader. Ellers er det jo godt med Hollandeis (?) saus til ;o) 0 Siter
Gjest Svanhild Skrevet 9. januar 2003 Skrevet 9. januar 2003 Kjøpte en veldig god ferdigsaus her i forrige uke som jeg brukte til laks... Den var fra TORO og het......saus med sjarlottløk og urter . Nydelig! (Husker ikke navnet, men det er ikke så mange sauser til fisk å velge mellom så du finner den sikkert!) 0 Siter
nanna Skrevet 9. januar 2003 Skrevet 9. januar 2003 Legg grønnsaker, purre, gulrøtter, poteter inni folien sammen med fisken. Det må være finskåret, da fisken ikke skal varmehandles så lenge. Hvor store lakser pleier du steke, a'? Hvis du får plass til alt det der inni, mener jeg? 0 Siter
Gyda Skrevet 9. januar 2003 Skrevet 9. januar 2003 Jeg pleier å bruke nypresset sitronsaft, klipt/hakka dill og sitronpepper. Alt dette inne i folien sammen med fisken. 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 9. januar 2003 Skrevet 9. januar 2003 Hvor store lakser pleier du steke, a'? Hvis du får plass til alt det der inni, mener jeg? Det går greit. Et par store lakseskiver og et par-tre never strimlede grønnsaker, "skjærgårdskrydder". Skyen som dannes lager jeg en liten sauseskvett av. 0 Siter
nanna Skrevet 9. januar 2003 Skrevet 9. januar 2003 Det går greit. Et par store lakseskiver og et par-tre never strimlede grønnsaker, "skjærgårdskrydder". Skyen som dannes lager jeg en liten sauseskvett av. *sikle* 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 9. januar 2003 Skrevet 9. januar 2003 *sikle* Jeg glemte smør, sitron, persille, creme fraiche eller rømme hvis man skal være avansert, jeg liker ikke rømme. Ildfast form med folie over. Serveres straks, brød eller rundstykker, salat. Kokte poteter ? Er ikke noe "oppskriftmenenneske". 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.