Gå til innhold

Kyllingfilet


Anbefalte innlegg

Gjest lyllingen

Hadde en pose med kyllingfilet i fryseren som jeg tok ut for tining i går...skulle egentlig bare ha to fileter, men fikk de ikke fra hverandre. Tips til hva jeg kan lage av alle disse som jeg evt. kan fryse etterpå? Kan jeg evt. steke kjøttet og fryse det, eller blir det da tørt?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/88827-kyllingfilet/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har ved flere anledninger kjøpt 10 frosne kyllinger, partert og stekt opp, for så å fryse igjen. Kyllingfiletene blir helt fine. Tror jeg brunet dem såvidt i pannen, før jeg stekte dem ferdig i ovn. Pleier å bruke dem til pålegg på doble smørbrød. Rister to skiver grovbrød, smører tynt med majones, legger sammen med kyllingbryst, avocado og tomat imellom.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/88827-kyllingfilet/#findComment-486214
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...