Gå til innhold

Grove tykklefser / polarbrød?


Anbefalte innlegg

Har forelsket meg i polarbrødet de har bl.a. på Rimi, men det er litt i dyreste laget til å ha til lunsj hver dag. :o) Det er på størrelse med en asjett, 1 - 1 1/2 cm tykt og mykt (ikke knekkebrød altså). Jeg ser for meg at man kanskje kan bruke en oppskrift på tykklefse, droppe det meste av sukkeret og bytte ut en del hvitt mel med grovere. Noen som har oppskrift på noe sånt eller har noen tips?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/93339-grove-tykklefser-polarbr%C3%B8d/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest ikke undertegnet

Jeg har dessverre ingen oppskrift, men jeg henger meg på din forespørsel - lillemann i huset er nemlig fullstendig hekta på polarbrødet.

Om man fryser de,blir de like gode igjen når de tiner da? De er jo kjempegode,så var et fint tips å hamstre fra sverige :)

Om man fryser de,blir de like gode igjen når de tiner da? De er jo kjempegode,så var et fint tips å hamstre fra sverige :)

De er jo allerede frosset en gang, men jeg vil tro det spiller liten rolle. Kjøp en pakke i butikken og prøv før du hamstrer store mengder fra Sverige! :o)

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...