Gjest ikke undertegnet Skrevet 14. februar 2003 Skrevet 14. februar 2003 Noen som har forslag til hva det går an å ha på varme smørbrød/toast? Er litt lei av den vanlige med ketchup,ost og salami/skinke 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 14. februar 2003 Skrevet 14. februar 2003 Loff, kalkun-pålegg, tomat, sennep og ost. 0 Siter
Gjest appendix Skrevet 14. februar 2003 Skrevet 14. februar 2003 Bruk pepperonipølse istedenfor salami. 0 Siter
EzarHaddon Skrevet 14. februar 2003 Skrevet 14. februar 2003 A) Hakk opp en eller to (tre) HELE hvitløk i bittesmå biter Hakk opp persille c) Hakk opp tre, fire tomater i så små biter som mulig (spar på saften) D) Hakk opp en Chilli (eller to) i bittesmå biter -Putt OLIVEN olje i en bolle Putt oppi bollen med olivenolje det du skar i BITTE små biter. - Hell oppi eddikk, sakte og etterhvert (Viktig å ikke overdrive eddikken og må smakes til litt etter litt) - Putt en god del salt opp i blandingen (litt etter litt og smak etterhvert du heller oppi saltet) Rør godt og vurder om du vil jevne den ut med mer OLIVENOLJE eller Eddikk, kanskje mer salt.(Smak ALLTID før du gir for mye Olje, salt eller eddikk) Når du er fornøyd, tar du noen loffskiver og legger blandingen på brødet. Putt brødet i ovnen oppvarmet til ca 150 grader med blandingen smurt på. Så tar du ut det spørøstekte brødet med blandingen på og god fornøyelse. Du merker på den velbehagelige lukta nå¨r den er ferdig. Bon Apetitt ;-)) Tid: Ca 15 20 minutter med mindre du vil la blandingen godgjøre seg i kjøleskapet noen timer. 0 Siter
Gjest sjenert Skrevet 14. februar 2003 Skrevet 14. februar 2003 Loff, kalkun-pålegg, tomat, sennep og ost. godt krydra kjøttdeig,stekt bacon(rester fra i går) tomat,ketchup,basillikum,timian og ost! 0 Siter
Gjest ikke undertegnet Skrevet 14. februar 2003 Skrevet 14. februar 2003 Takk for tipsene Det hørtes kjempegodt ut.. Må prøve dette neste gang.. 0 Siter
tiliti Skrevet 15. februar 2003 Skrevet 15. februar 2003 Til vanlig bruker jeg bare skinke, tomatskiver med pepper (eller pizza spice krydder) og gastromat (noen ganger oregano) og ost med grillkrydder på toppen. Ellers varierer jeg en del med hvitløk, oliven, avocado, pastramipølse og friske urter. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.