Gjest malun Skrevet 17. februar 2003 Skrevet 17. februar 2003 Jeg ønsker meg tips om sunne middager - som ikke inneholder svinekjøtt, poteter, pasta eller fete sauser... Ris, grønnsaker, fisk, rent kjøtt og alt i den gata er helt ok, altså. Anyone? Hilsen en litt matlei 0 Siter
-Riksklysa Skrevet 17. februar 2003 Skrevet 17. februar 2003 kylling m/ ris og grønnsaker 300 g kyllingfilét i strimler 2,5 dl ris (kokes) 3/4 pose grønnsaksblanding stek kylling, ris og grønnsaker i stekepanne, ha over et pisket egg mot slutten rør dette godt sammen... blir så godt så... skulle holde til ca 2-3 pers... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 17. februar 2003 Skrevet 17. februar 2003 Har du wok? Jeg pleier ofte å slenge litt løk, gulrot, paprika, babymais i woken sammen med kyllingfileter i biter. Steiker det litt og tilsetter et glass med Uncle Bens ferdige sur-søt saus. Servers med ris. Tar 10 min å lage. ) 0 Siter
Gjest malun Skrevet 17. februar 2003 Skrevet 17. februar 2003 Har du wok? Jeg pleier ofte å slenge litt løk, gulrot, paprika, babymais i woken sammen med kyllingfileter i biter. Steiker det litt og tilsetter et glass med Uncle Bens ferdige sur-søt saus. Servers med ris. Tar 10 min å lage. ) Ja, wok er godt, det bruker jeg mye. Men jeg er litt lei av akkurat den varianten, for den har jeg spist _mye_ i det siste! ;o) 0 Siter
molli Skrevet 17. februar 2003 Skrevet 17. februar 2003 Lakseburgere Ingredienser : 600 g laksefileter 100 g laks (røkt) 1 ss potetmel 3 egg 0,5 ts salt pepper, hvit 2 ts timian, tørket 50 g purre Tilberedning : Rens fileten for skinn og ben og skjær den og den røkte laksen i biter. Bland fisken, egg, potetmel, salt og pepper i en foodprosessor. La den kjøre noen minutter til det har blitt en jevn farse. Skjær purren i skiver og rør denne inn sammen med timian. Sett farsen kjølig en stund før den formes til burgere og stekes ved svak varme til de er gyldne og gjennomstekte. Server til: Grovt brød eller poteter og grønnsaker. Godt til: Idun Agurkdressing. Hentet fra: http://www.takkformaten.no/ Der er det bare å taste inn hovedingrediens i maten, så får du opp menyforlag i bøtter og spann. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 18. februar 2003 Skrevet 18. februar 2003 Lakseburgere Ingredienser : 600 g laksefileter 100 g laks (røkt) 1 ss potetmel 3 egg 0,5 ts salt pepper, hvit 2 ts timian, tørket 50 g purre Tilberedning : Rens fileten for skinn og ben og skjær den og den røkte laksen i biter. Bland fisken, egg, potetmel, salt og pepper i en foodprosessor. La den kjøre noen minutter til det har blitt en jevn farse. Skjær purren i skiver og rør denne inn sammen med timian. Sett farsen kjølig en stund før den formes til burgere og stekes ved svak varme til de er gyldne og gjennomstekte. Server til: Grovt brød eller poteter og grønnsaker. Godt til: Idun Agurkdressing. Hentet fra: http://www.takkformaten.no/ Der er det bare å taste inn hovedingrediens i maten, så får du opp menyforlag i bøtter og spann. Mmm, det hørtes godt ut - og det var noe helt annerledes for meg. takk for tipset! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.