Gå til innhold

hva gjør jeg feil?


Gjest smuldrete brødskiver

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Jeg har en litt annen oppfatning her enn de andre jeg da............ Jeg bruker nemlig mye mel. Jeg lar kjøkkenmaskinen elte inn mel til deigen er så fast at den slipper bollen, noe som jeg synes gir godt resultat.

I tillegg bruker jeg litt Bygg for å få brødet fastere. Det fungerer også bra.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/93771-hva-gj%C3%B8r-jeg-feil/#findComment-522201
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...