Gå til innhold

hva er parboiled ris?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Brun ris" (naturris) har dette proteinrike skallet i behold, og er derfor ernæringsmessig mest verdifull; skallet inneholder også flere vitaminer, særlig B-vitaminer. I hvit, "polert" ris er skallhinnen fjernet. Såkalt "parboiled" ris er en mellomting - risen er kokt før skallhinnen fjernes, slik at noe av næringsinnholdet i skallet trenger inn i kjernen.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/93876-hva-er-parboiled-ris/#findComment-522495
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...