Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Når dere har biffkjøtt på pizza legger dere dem på rå, eller stekes de først?

Skrevet

De brunes / stekes selvfølgelig først. Når du har kjøttdeig på pizzaen, legger du den på rå da? ;o)

Skrevet

Rå selvsagt, med mindre du synes brunsvidde skosålebiter er godt....

Gjest Pricilla
Skrevet

Ville kanskje snudd dem i panna 1 min. PIzzaen stekes jo baker 10 - 15 min.. da vil de bli rå inni. men gjennomsteker du dem blir de seige og ikke gode... Men det kommer jo litt an på atørrelsen også da! ; ) Er det store biter må de i panne, er de små kan det hende du ikke trenger det..

Gjest Foxxy
Skrevet

Du vender dem i glovarm panne for å lukke porene i kjøttet. Da beholder de saftigheten....

Nam nam...

På Dolly, Peppes tar de dem på rå, men har sterkere ovner.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...