Ines Skrevet 20. mars 2003 Skrevet 20. mars 2003 Når dere har biffkjøtt på pizza legger dere dem på rå, eller stekes de først? 0 Siter
carma Skrevet 20. mars 2003 Skrevet 20. mars 2003 De brunes / stekes selvfølgelig først. Når du har kjøttdeig på pizzaen, legger du den på rå da? ;o) 0 Siter
conan Skrevet 20. mars 2003 Skrevet 20. mars 2003 Rå selvsagt, med mindre du synes brunsvidde skosålebiter er godt.... 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 20. mars 2003 Skrevet 20. mars 2003 Ville kanskje snudd dem i panna 1 min. PIzzaen stekes jo baker 10 - 15 min.. da vil de bli rå inni. men gjennomsteker du dem blir de seige og ikke gode... Men det kommer jo litt an på atørrelsen også da! ; ) Er det store biter må de i panne, er de små kan det hende du ikke trenger det.. 0 Siter
Gjest Foxxy Skrevet 20. mars 2003 Skrevet 20. mars 2003 Du vender dem i glovarm panne for å lukke porene i kjøttet. Da beholder de saftigheten.... Nam nam... På Dolly, Peppes tar de dem på rå, men har sterkere ovner. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.