Gjest katastrofen på kjøkkenet Skrevet 7. april 2003 Del Skrevet 7. april 2003 Kjøpte kokt, hel, honningsmarinert påskeskinke på Rimi. Skal den stekes noe yttligere, eller kan den skjæres i tynne skiver, og serveres med varm saus??? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100074-spm%C3%A5l-om-p%C3%A5skeskinke/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 7. april 2003 Del Skrevet 7. april 2003 Hvis den allerede er kokt trenger du jo ikke koke den mer, da vil den bare bli tørr. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100074-spm%C3%A5l-om-p%C3%A5skeskinke/#findComment-567155 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.