Angela1365380318 Skrevet 8. april 2003 Del Skrevet 8. april 2003 Har kjøpt sånn derre grønsaksdamper (eller hva det nå heter) i stål med mange hull, skal dampe brokkolien for jeg leste at masse god nærig renner ut med vannet. Men hvordan gjør jeg det når jeg skal dampe? Tar det mye lengre tid, hvor mye vann osv? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100191-hvordan-dampe-brokkoli/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 8. april 2003 Del Skrevet 8. april 2003 Ta vann i den underste gryten, og pass på at det ikke kommer i gryten som skal stå oppi (den med hull). La vannet koke opp, legg i brokkolien (den ligger da i den hullete gryta uten vann, vannet er "under"). Du kjenner i den med en gaffel, og tar den ut når du synes den er passe. Ikke for bløt! Du kan også dampkoke poteter, godt! Kanskje litt lenger tid? God middag:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100191-hvordan-dampe-brokkoli/#findComment-568003 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.