Gå til innhold

Kokt egg i romtemperatur...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Gubben hardkokte egg i går kveld - og først nå ser jeg at 2 av dem ligger på benken her...

På en skala fra 1-10 - hvor ekle er de å spise nå? Bør de kastes?

Skrevet

Det går fint, spesielt hvis de ble skrelt igår. Hvis ikke går det like fint, bare at de kanskje er bittelittegranne grønne inni. Men de smaker like bra og er ikke farlige :)

Ulv I Faarikaal
Skrevet

De holder seg svært lenge, naturlig vakumpakket :-)

Skrevet

Det er så kjedelig å hardkoke egg, så når jeg først gjør det kliner jeg til med 6-10 stk, legger dem i kjøleskapet, og spiser dem opp i løpet av 2-3 dager.

Ikke noe mas det der, og det går like greit i romtemperatur.

Men Zelig har rett i at de etter hvert kan få en ufarlig grønnfarge.

Skrevet

Takk :)

Da blir det et på Aurora nå, og et på rottene :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...