Gjest karusell Skrevet 12. april 2003 Del Skrevet 12. april 2003 Jeg har så lyst å lage en mørk sjokoladekake med et lag med lys krem i midten, nå har jeg prøvd mange oppskrifter, men finner aldri den rette. Den kremen jeg tenker på er litt sånn smørkremaktig (men litt luftigere), men alså lys sjokoladebrun og nyyyydelig på smak:) Noen som vet hva jeg snakker om og kanskje har en oppskrift og dele med meg? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100700-skokoladekake-krem/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest karusell Skrevet 12. april 2003 Del Skrevet 12. april 2003 Skrivefeil.. hehe 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100700-skokoladekake-krem/#findComment-571440 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pindia Pampistiko Skrevet 12. april 2003 Del Skrevet 12. april 2003 Hei! Ikke akkurat det du spurte om, men jeg kan ikke la være å gi deg denne oppskriften på verdens (etter min og mange andres mening) beste sjokoladekake med sjokoladekrem!! Veldig lett å få til - smaker himmelsk!!!! For å si det mildt...! Elins beste sjokoladekake 4 dl. sukker 1 dl. kakao 3 dl. hvetemel 3/4 ts. bakepulver 2 ts. vaniljesukker 200 gr. smeltet smør/marg. 4 egg Sjokoladekrem: 1 dl. kakao 2 dl. melis 3 dl. kremfløte Bland sammen sukker, kako, hvetemel, bakepulver og vaniljesukker i en bolle. Tilsett avkjølt smeltet smør og ett egg om gangen. Bland godt med mikser, og rør til en tykk og smidig røre. Ha røren i en godt smurt kakeform (24 cm.), ha gjerne bakepapir i bunnen. Stek kaken ved 175 grader i 40-45 minutter på rist nederst i ovnen. Prøv med en kakenål om den er ferdig stekt (skal være litt tung og "rå", men det skal ikke sitte røre på pinnen). Avkjøl helt før du løsner formen og plasserer kaken på et fat. Kremen lages ved å blande sammen kakao og melis i en bolle. Pisk fløten til krem. Bland kremen i kakao/melisen litt etter litt mens du rører kraftig. Jo mer du rører, jo fastere blir kremen som skal være slett og tykk. Bre eller sprøyt kremen over den avkjølte kaken. Kaken holder seg veldig godt hvis den får stå godt tildekket på et kjølig sted. Håper du vil prøve - tror neppe du vil angre!! God påske! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100700-skokoladekake-krem/#findComment-571528 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kakemonsen Skrevet 12. april 2003 Del Skrevet 12. april 2003 veldig god krem, syns jeg hvertfall; 100 gr. smør 250 gr. melis kakao, smør og vaniljesukker smakes til, sånn ca. 1-2 ss. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100700-skokoladekake-krem/#findComment-571606 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest karusell Skrevet 13. april 2003 Del Skrevet 13. april 2003 veldig god krem, syns jeg hvertfall; 100 gr. smør 250 gr. melis kakao, smør og vaniljesukker smakes til, sånn ca. 1-2 ss. Takk for svar begge to! Nå må jeg visst lage to varianter for å se hva som faller i smak.. hehe:) God påske! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100700-skokoladekake-krem/#findComment-572118 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kakemonsen Skrevet 13. april 2003 Del Skrevet 13. april 2003 Takk for svar begge to! Nå må jeg visst lage to varianter for å se hva som faller i smak.. hehe:) God påske! la meg vite hva du likte best da. og om du likte denne. Syns i allefall den er kjempegod ! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100700-skokoladekake-krem/#findComment-572388 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest karusell Skrevet 13. april 2003 Del Skrevet 13. april 2003 la meg vite hva du likte best da. og om du likte denne. Syns i allefall den er kjempegod ! Det skal jeg, skal bake til helgen som kommer:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100700-skokoladekake-krem/#findComment-572984 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.