Zelig Skrevet 13. april 2003 Skrevet 13. april 2003 Det var vi enige, gitt! Men problemet er at man ofte får bein i disse fileene også, og da blir det desto enda mer motbydelig siden man ikke er forberedt på det. Eventuelt er det fiskehandleren i Asker som er dårlig til å rense fisken før han selger den. Åja.. Nei da har jeg ikke noe bra forslag. Jeg har ikke fersk fisk så ofte, dessverre, det er jo best. Elsker lettsaltet torsk som jeg kjøper frossent i pose, og den er det sjeldent ben i. Eventuelt ett eller to man lett tar ut. Laksekoteletter har jeg aldri fått ben i, tror jeg, hverken fersk eller forssent. 0 Siter
SierDuDet Skrevet 13. april 2003 Skrevet 13. april 2003 Åja.. Nei da har jeg ikke noe bra forslag. Jeg har ikke fersk fisk så ofte, dessverre, det er jo best. Elsker lettsaltet torsk som jeg kjøper frossent i pose, og den er det sjeldent ben i. Eventuelt ett eller to man lett tar ut. Laksekoteletter har jeg aldri fått ben i, tror jeg, hverken fersk eller forssent. Jeg liker best fisk man fisker sjæl, men da har man dessverre dette beinproblemet igjen. Vi får glede oss til den dagen de finner opp en genmanipulert fisk uten bein 0 Siter
Zelig Skrevet 13. april 2003 Skrevet 13. april 2003 Jeg liker best fisk man fisker sjæl, men da har man dessverre dette beinproblemet igjen. Vi får glede oss til den dagen de finner opp en genmanipulert fisk uten bein Hehe, ja, jeg spiser jo alt om dagen 0 Siter
SierDuDet Skrevet 13. april 2003 Skrevet 13. april 2003 Hehe, ja, jeg spiser jo alt om dagen Folk i din situasjon gjør ofte det! Jeg var på resturant med en del venner en gang, deriblant en venninne som på det tidspunktet var gravid, og tror du ikke kjerringa bestilte to hovedretter? Hun spiste for to, må vite! 0 Siter
Zelig Skrevet 13. april 2003 Skrevet 13. april 2003 Folk i din situasjon gjør ofte det! Jeg var på resturant med en del venner en gang, deriblant en venninne som på det tidspunktet var gravid, og tror du ikke kjerringa bestilte to hovedretter? Hun spiste for to, må vite! Ja, noen tar det kanskje litt bokstavelig. Foreløpig gir jeg bare etter, så får jeg se hvordan det går. Skal spise straks igjen.. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 14. april 2003 Skrevet 14. april 2003 Ikke av noe slag? Hva med fårikål, lammestek, lammelår...? Du går glipp av store ting. Jeg spiste forresten fårikål i dag, det er det beste jeg vet, tror jeg! Sau/lam skal være _kokt_/dampa. Det smaker æsj og fy når det er stekt. 0 Siter
Zelig Skrevet 14. april 2003 Skrevet 14. april 2003 Sau/lam skal være _kokt_/dampa. Det smaker æsj og fy når det er stekt. Jammen, f.eks lammelår inni ovnen kan vel ingen synes er vondt?? Gjerne marinert, og surret inn med hvitløk og rosmarin m.m.. Det er jo så godt! Fåresmaken kommer tydeligere frem når det kokes synes jeg, men jeg liker fårikål også, jeg 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.