Gjest coc Skrevet 13. april 2003 Skrevet 13. april 2003 Bortsett fra Chili con carne, hva bruke brune bønner til? 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 13. april 2003 Skrevet 13. april 2003 Tørkede: Etter evt bløtlegging er det flere måter bruke linser/bønner på. Det mest vanlige er at de tilsettes den retten som lages, og får koke med den siste tiden. Det lages og pureer og andre spesielle retter av linser/bønner. Feks falafel og hummus som lages av kikerter. Brukes i supper og salater også. Ferske: Kan brukes som grønnsak ved siden av en rett, i salater og supper. Som stuing og tilbehør. Vi er jo kjent med vanlige grønne erter og snittebønner bl a. Hermetiske: Brukes i gryteretter, stuing, tilbehør, salater og supper. Er veldig anvendelig til det meste 0 Siter
Nemesis Skrevet 14. april 2003 Skrevet 14. april 2003 Skyte naboen med :-D Erter er bedre til det... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.