Gjest bebba Skrevet 14. april 2003 Del Skrevet 14. april 2003 Hører det til lammestek å ha mintgele? Ville det vært passende å lage i USA i påsken for amerikanere. Alle ingrediensene kan vel kjøpes derborte? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100986-lammestek-og-mintgele/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
laguna1365380434 Skrevet 14. april 2003 Del Skrevet 14. april 2003 Hørtes godt ut! Det får du helt sikkert kjøpt.. Eneste matvarene jeg har hatt problemer med å finne om jeg har lett litt, er brød, "norsk" gulost og knekkebrød.. Og gløggmix, men det sier seg selv.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100986-lammestek-og-mintgele/#findComment-574140 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest takk for svar Skrevet 14. april 2003 Del Skrevet 14. april 2003 Hørtes godt ut! Det får du helt sikkert kjøpt.. Eneste matvarene jeg har hatt problemer med å finne om jeg har lett litt, er brød, "norsk" gulost og knekkebrød.. Og gløggmix, men det sier seg selv.. Hva er mintgelé? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100986-lammestek-og-mintgele/#findComment-574151 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kaspari Skrevet 15. april 2003 Del Skrevet 15. april 2003 Hva er mintgelé? Gelè av mynte 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100986-lammestek-og-mintgele/#findComment-574220 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest takk for svar Skrevet 15. april 2003 Del Skrevet 15. april 2003 Gelè av mynte Joda, men hvordan lages den og hva har man den til? Har aldri smakt, ser du:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100986-lammestek-og-mintgele/#findComment-574431 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kaspari Skrevet 15. april 2003 Del Skrevet 15. april 2003 Joda, men hvordan lages den og hva har man den til? Har aldri smakt, ser du:) Veldig vanlig i f.eks. England og australia som tilbehør til bla. lam. Blir mer og mer vanlig her hjemme også... Lages som følger: Vask 2 kg epler, del de i 4 og ha de i en kjele. Hell over like deler vann/ vineddik til det så vidt dekker. La en god bunt frisk mynte koke med til eplene er møre. La safta få renne i fra natta over. Kok safta med like deler brunt og kvitt sukker. 350g pr 6 dl saft. -Det skal bare putre. Ta litt saft og la det kjølne på et tefat. Når safta stivner er gelen ferdig. Ta kjelen av plata og la den stå i ca 10 min og ha i 3 ss finhakka mynte. Så er det bare å ha det på varme glass. Vil du ha den sterk så bruk vanlig bordeddik og bare vanlig hvitt sukker. Høres det godt ut? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100986-lammestek-og-mintgele/#findComment-574619 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest takk for svar Skrevet 15. april 2003 Del Skrevet 15. april 2003 Veldig vanlig i f.eks. England og australia som tilbehør til bla. lam. Blir mer og mer vanlig her hjemme også... Lages som følger: Vask 2 kg epler, del de i 4 og ha de i en kjele. Hell over like deler vann/ vineddik til det så vidt dekker. La en god bunt frisk mynte koke med til eplene er møre. La safta få renne i fra natta over. Kok safta med like deler brunt og kvitt sukker. 350g pr 6 dl saft. -Det skal bare putre. Ta litt saft og la det kjølne på et tefat. Når safta stivner er gelen ferdig. Ta kjelen av plata og la den stå i ca 10 min og ha i 3 ss finhakka mynte. Så er det bare å ha det på varme glass. Vil du ha den sterk så bruk vanlig bordeddik og bare vanlig hvitt sukker. Høres det godt ut? Kanskje jeg skulle prøve det en gang?! Alltid spennende å prøve noe nytt. Har aldri smakt det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100986-lammestek-og-mintgele/#findComment-575122 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bebba Skrevet 15. april 2003 Del Skrevet 15. april 2003 Kanskje jeg skulle prøve det en gang?! Alltid spennende å prøve noe nytt. Har aldri smakt det. Du får kjøpt det i alle vanlige butikker (kanskje ikke Rimi), og jeg kjøper små glass siden jeg ikke bruker det ofte. Det er veldig godt til lammekjøtt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100986-lammestek-og-mintgele/#findComment-575197 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nemesis Skrevet 16. april 2003 Del Skrevet 16. april 2003 Fikk det servert til lammestek på lørdag. Det smaker helvetes dårlig! Og jeg er ikke kresen. Advar folk på forhånd om at det er spesielt før de forsyner seg, så de ikke ødelegger maten. Engelskmenn spiser nå mye rart... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/100986-lammestek-og-mintgele/#findComment-575435 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.