Gjest grøt og protein? Skrevet 15. april 2003 Skrevet 15. april 2003 kan man blande proteinpulver med ulike matprodukter for å øke protein innholde og unngå for mye karbohydrater? som f.eks i grøt? 0 Siter
Synch Skrevet 16. april 2003 Skrevet 16. april 2003 Ved å blande pulver unngår du ikke karbohydratene. Men sammensettningen blir anderledes prosentmessig. Men, ja, du kan blande. 0 Siter
Vår_Sommer Skrevet 22. april 2003 Skrevet 22. april 2003 Det beste er vel jus og melk... problemet med de andre er at det veldig lett klumper seg mye til, fordi blandingen mister fuktighet. Bruker du f. eks. grøt tipper jeg at du ikke trenger mye før det kan regnes som fast føde... Men for all del, prøv det ut. Jeg har hørt at man kan bake med det også, men kan dessverre ingen oppskrifter :-/ 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.