Gjest Novembermom Skrevet 16. april 2003 Del Skrevet 16. april 2003 og på hvilken varme? Har en rå kylling som jeg kunne tenkt meg i kveld, men det står ikke noe om hvilken temperatur den skal ha eller hvor lenge den skal stekes. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/101172-hvor-lenge-skal-en-kylling-stekes/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 16. april 2003 Del Skrevet 16. april 2003 160 grader i 1 1/2 time. Stikk en kniv inn ved lårfestet og hvis saften som kommer ut er klar er kyllingen ferdig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/101172-hvor-lenge-skal-en-kylling-stekes/#findComment-575798 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest påskekaninen Skrevet 16. april 2003 Del Skrevet 16. april 2003 160 grader i 1 1/2 time. Stikk en kniv inn ved lårfestet og hvis saften som kommer ut er klar er kyllingen ferdig. Bare pass på at den ikke blir tørr... og ta folie på mot slutten om kyllingen blir mørk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/101172-hvor-lenge-skal-en-kylling-stekes/#findComment-575829 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.