Gjest Novembermom Skrevet 16. april 2003 Skrevet 16. april 2003 og på hvilken varme? Har en rå kylling som jeg kunne tenkt meg i kveld, men det står ikke noe om hvilken temperatur den skal ha eller hvor lenge den skal stekes. 0 Siter
Tornerose Skrevet 16. april 2003 Skrevet 16. april 2003 160 grader i 1 1/2 time. Stikk en kniv inn ved lårfestet og hvis saften som kommer ut er klar er kyllingen ferdig. 0 Siter
Gjest påskekaninen Skrevet 16. april 2003 Skrevet 16. april 2003 160 grader i 1 1/2 time. Stikk en kniv inn ved lårfestet og hvis saften som kommer ut er klar er kyllingen ferdig. Bare pass på at den ikke blir tørr... og ta folie på mot slutten om kyllingen blir mørk. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.