Gjest i utlendighet Skrevet 16. april 2003 Del Skrevet 16. april 2003 Jeg bor i utlandet og har fått spørsmål om hva som er tradisjonell norsk mat (middager). Kom bare på betasuppe... Noen som kan hjelpe meg? Takk for eventuelle svar! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/101179-tradisjonell-norsk-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
carma Skrevet 16. april 2003 Del Skrevet 16. april 2003 Fårikål og lapskaus? Rømmegrøt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/101179-tradisjonell-norsk-mat/#findComment-575868 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest norsk mat Skrevet 16. april 2003 Del Skrevet 16. april 2003 Det er det beste med norsk mat! Kjøttkaker, fiskekaker, komle, fårikål, pinnekjøtt, fiskesuppe, fiskeboller i hvit saus.. tilbehør: ertestuing/kålrabistappe/brun saus, dessert: gele/vaniljesaus, sviskegrøt, risengrynsgrøt (ikke akkurat dessert da, det er riskrem), rabarbrasuppe/grøt.. Litt av hvert: Pytt i panne, vafler, tynne pannekaker, fleskepannekaker med bacon og poteter, stekt fisk, kokt torsk med gulerøtter og poteter.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/101179-tradisjonell-norsk-mat/#findComment-575873 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vincent Skrevet 16. april 2003 Del Skrevet 16. april 2003 Kabaret, terteskjell, spekesild, sursild, laks, røkt laks, gravlaks, fiskesuppe, fiskegrateng, fiskekaker, -boller, seibiff med løk, plukkfisk, klippfisk, røkt kolje, sprengt uer, hvalbiff, torsk (lever og rogn), Alle typer stuinger/stapper, surkål/rådkål, agurksalat, grovt brød, flatbrød, lefse, lompe, kjøttkaker, fersk kjøtt med løksaus, fårikål, alle typer frikasséer, soskjøtt, kålruletter, benløse fugler, karbonader, klubb, pinnekjøtt, saltkjøttlapskaus, sodd, betasuppe, pannekaker, pytt i panne, svinestek, surstek, lever (fløtesaus), bløtkake, Kvæfjordkake, fyrstekake, Mor Monsen, marmorkake, riskrem, rislapper, multekrem, trollkrem, tilslørte bondepiker, krumkaker, vafler, karamellpudding, sveler, fromasjer, kompotter, munker, rømmegrøt.. for å nevne noe. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/101179-tradisjonell-norsk-mat/#findComment-575885 Del på andre sider Flere delingsvalg…
carma Skrevet 16. april 2003 Del Skrevet 16. april 2003 Kabaret, terteskjell, spekesild, sursild, laks, røkt laks, gravlaks, fiskesuppe, fiskegrateng, fiskekaker, -boller, seibiff med løk, plukkfisk, klippfisk, røkt kolje, sprengt uer, hvalbiff, torsk (lever og rogn), Alle typer stuinger/stapper, surkål/rådkål, agurksalat, grovt brød, flatbrød, lefse, lompe, kjøttkaker, fersk kjøtt med løksaus, fårikål, alle typer frikasséer, soskjøtt, kålruletter, benløse fugler, karbonader, klubb, pinnekjøtt, saltkjøttlapskaus, sodd, betasuppe, pannekaker, pytt i panne, svinestek, surstek, lever (fløtesaus), bløtkake, Kvæfjordkake, fyrstekake, Mor Monsen, marmorkake, riskrem, rislapper, multekrem, trollkrem, tilslørte bondepiker, krumkaker, vafler, karamellpudding, sveler, fromasjer, kompotter, munker, rømmegrøt.. for å nevne noe. LOL! Flatbrød og løksaus rett under hverandre ble flatlus i mine øyne... hehe. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/101179-tradisjonell-norsk-mat/#findComment-575890 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jadajadajada Skrevet 16. april 2003 Del Skrevet 16. april 2003 Ribbe, svinestek, tilslørte bondepiker, vafler 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/101179-tradisjonell-norsk-mat/#findComment-576138 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nidur Skrevet 16. april 2003 Del Skrevet 16. april 2003 Risengrynsgrøt, blodpudding 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/101179-tradisjonell-norsk-mat/#findComment-576139 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.