Gjest i utlendighet Skrevet 16. april 2003 Skrevet 16. april 2003 Jeg bor i utlandet og har fått spørsmål om hva som er tradisjonell norsk mat (middager). Kom bare på betasuppe... Noen som kan hjelpe meg? Takk for eventuelle svar! 0 Siter
Gjest norsk mat Skrevet 16. april 2003 Skrevet 16. april 2003 Det er det beste med norsk mat! Kjøttkaker, fiskekaker, komle, fårikål, pinnekjøtt, fiskesuppe, fiskeboller i hvit saus.. tilbehør: ertestuing/kålrabistappe/brun saus, dessert: gele/vaniljesaus, sviskegrøt, risengrynsgrøt (ikke akkurat dessert da, det er riskrem), rabarbrasuppe/grøt.. Litt av hvert: Pytt i panne, vafler, tynne pannekaker, fleskepannekaker med bacon og poteter, stekt fisk, kokt torsk med gulerøtter og poteter.. 0 Siter
Vincent Skrevet 16. april 2003 Skrevet 16. april 2003 Kabaret, terteskjell, spekesild, sursild, laks, røkt laks, gravlaks, fiskesuppe, fiskegrateng, fiskekaker, -boller, seibiff med løk, plukkfisk, klippfisk, røkt kolje, sprengt uer, hvalbiff, torsk (lever og rogn), Alle typer stuinger/stapper, surkål/rådkål, agurksalat, grovt brød, flatbrød, lefse, lompe, kjøttkaker, fersk kjøtt med løksaus, fårikål, alle typer frikasséer, soskjøtt, kålruletter, benløse fugler, karbonader, klubb, pinnekjøtt, saltkjøttlapskaus, sodd, betasuppe, pannekaker, pytt i panne, svinestek, surstek, lever (fløtesaus), bløtkake, Kvæfjordkake, fyrstekake, Mor Monsen, marmorkake, riskrem, rislapper, multekrem, trollkrem, tilslørte bondepiker, krumkaker, vafler, karamellpudding, sveler, fromasjer, kompotter, munker, rømmegrøt.. for å nevne noe. 0 Siter
carma Skrevet 16. april 2003 Skrevet 16. april 2003 Kabaret, terteskjell, spekesild, sursild, laks, røkt laks, gravlaks, fiskesuppe, fiskegrateng, fiskekaker, -boller, seibiff med løk, plukkfisk, klippfisk, røkt kolje, sprengt uer, hvalbiff, torsk (lever og rogn), Alle typer stuinger/stapper, surkål/rådkål, agurksalat, grovt brød, flatbrød, lefse, lompe, kjøttkaker, fersk kjøtt med løksaus, fårikål, alle typer frikasséer, soskjøtt, kålruletter, benløse fugler, karbonader, klubb, pinnekjøtt, saltkjøttlapskaus, sodd, betasuppe, pannekaker, pytt i panne, svinestek, surstek, lever (fløtesaus), bløtkake, Kvæfjordkake, fyrstekake, Mor Monsen, marmorkake, riskrem, rislapper, multekrem, trollkrem, tilslørte bondepiker, krumkaker, vafler, karamellpudding, sveler, fromasjer, kompotter, munker, rømmegrøt.. for å nevne noe. LOL! Flatbrød og løksaus rett under hverandre ble flatlus i mine øyne... hehe. 0 Siter
Gjest Jadajadajada Skrevet 16. april 2003 Skrevet 16. april 2003 Ribbe, svinestek, tilslørte bondepiker, vafler 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.