Gjest risa Skrevet 25. april 2003 Del Skrevet 25. april 2003 Noen som vet hvordan "klissete"/"klebig" ris blir når man varmer den opp igjen. Jasmine ris er den risen jeg mener. Hvordan varme den opp igjen for best mulig resultat. Skal ha gjester i kveld, og må lage risen på forhånd. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zelig Skrevet 25. april 2003 Del Skrevet 25. april 2003 Jeg har hørt at man ikke skal varme opp kald ris, men er usikker på hvorfor. Sikkert noen andre som vet.. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest papirtiger Skrevet 25. april 2003 Del Skrevet 25. april 2003 Oppvarmet ris høres litt tørt og hardt ut. Men det kan kanskje fungere. Men ris tar jo ikke særlig lang tid å lage? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest risa Skrevet 25. april 2003 Del Skrevet 25. april 2003 Oppvarmet ris høres litt tørt og hardt ut. Men det kan kanskje fungere. Men ris tar jo ikke særlig lang tid å lage? Det tar nok ikke så lang tid, men har endel annet jeg skal gjøre, og så er det til ca 25 stk. Så det kan bli litt mye på en gang. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.