Gå til innhold

Ris


Gjest risa

Anbefalte innlegg

Noen som vet hvordan "klissete"/"klebig" ris blir når man varmer den opp igjen. Jasmine ris er den risen jeg mener. Hvordan varme den opp igjen for best mulig resultat.

Skal ha gjester i kveld, og må lage risen på forhånd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest papirtiger

Oppvarmet ris høres litt tørt og hardt ut. Men det kan kanskje fungere.

Men ris tar jo ikke særlig lang tid å lage?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oppvarmet ris høres litt tørt og hardt ut. Men det kan kanskje fungere.

Men ris tar jo ikke særlig lang tid å lage?

Det tar nok ikke så lang tid, men har endel annet jeg skal gjøre, og så er det til ca 25 stk. Så det kan bli litt mye på en gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...