Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg lurer på om noen vet GI på sammalt hvete fin, kruskakli og siktet hvetemel.

Skrevet

Gi regnes stort sett ut fra ferdige produkter fordi hvordan man tillager maten påvirker Gi i stor grad.

I opprinnelig form er GI på hvetemel rundt 100, hvetemel med hele korn 59, og kli 78. På http://www.paulun.com er det en fin GI-tabell.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...