Gjest kesam Skrevet 6. mai 2003 Del Skrevet 6. mai 2003 Kan man steke egg inni ovnen på samme måte som i panna? I en form eller i folie? Vil bare spare fett. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest eggefant Skrevet 6. mai 2003 Del Skrevet 6. mai 2003 jeg steker egg uten fett i teflonpanna..går helt fint. Eller jeg bruker microversjonen. Blander et egg med litt vann ,gressløk, salt og pepper og visper det i en kopp som jeg setter i microen et minutts tid. Godt og fettfritt. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KrEidem Skrevet 7. mai 2003 Del Skrevet 7. mai 2003 jeg steker egg uten fett i teflonpanna..går helt fint. Eller jeg bruker microversjonen. Blander et egg med litt vann ,gressløk, salt og pepper og visper det i en kopp som jeg setter i microen et minutts tid. Godt og fettfritt. Hvorfor ikke bare koke egget? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest eggefant Skrevet 7. mai 2003 Del Skrevet 7. mai 2003 Hvorfor ikke bare koke egget? kan jo bli lei av å spise kun kokte egg da Greit å kunne variere litt, ikke sant? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KrEidem Skrevet 7. mai 2003 Del Skrevet 7. mai 2003 kan jo bli lei av å spise kun kokte egg da Greit å kunne variere litt, ikke sant? Da ville jeg ha variert med ett bløtkokt med krydder i. Egg er og blir egg uansett, bløtt eller hardt kan du variere med men ellers så er det bare tilbehøret du kan variere med. Hm kanskje på tide å lage en omelett. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
darma Skrevet 7. mai 2003 Del Skrevet 7. mai 2003 jeg steker egg uten fett i teflonpanna..går helt fint. Eller jeg bruker microversjonen. Blander et egg med litt vann ,gressløk, salt og pepper og visper det i en kopp som jeg setter i microen et minutts tid. Godt og fettfritt. egg (per 100 g): proteiner, 13,2g fett: 10 g Mesteparten av fettet er i plomma... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest eggefant Skrevet 7. mai 2003 Del Skrevet 7. mai 2003 egg (per 100 g): proteiner, 13,2g fett: 10 g Mesteparten av fettet er i plomma... joda..men en trenger jo ikke gjøre det verre enn det er ved å steke egget i fett. Egg er sunt, og det lille fettet som er i plomma har en bare godt av. Noe fett skal en jo ha i seg. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.