Gjest kesam Skrevet 7. mai 2003 Skrevet 7. mai 2003 Hva kan jeg erstatte brød måltidene med(lunsj og kveld)? er havregryn ok, å koke med vann? har det like høy GI som havregryn ukokt? er det ok å "steke" kyllingen og torsk i microen?eller gir det høyere GI enn i ovnen? 0 Siter
Gjest Higgins Skrevet 9. mai 2003 Skrevet 9. mai 2003 Kjøtt/fisk er proteinkilder. Det er karbohydratkilder som påvirker blodsukkeret mest, og på påvirkninga måles og vurderes ved G.I. (glykemisk verdi) Protein har m.a.o. ikke plass på G.I.-lister. Ved tilbereding av kjøtt/fisk bør en heller vurdere tilberedinga ut fra hvor lite/mye fett en bruker. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.