Gå til innhold

erstatning for brød måltider og micro-spm


Gjest kesam

Anbefalte innlegg

Gjest kesam

Hva kan jeg erstatte brød måltidene med(lunsj og kveld)?

er havregryn ok, å koke med vann? har det like høy GI som havregryn ukokt?

er det ok å "steke" kyllingen og torsk i microen?eller gir det høyere GI enn i ovnen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Higgins

Kjøtt/fisk er proteinkilder. Det er karbohydratkilder som påvirker blodsukkeret mest, og på påvirkninga måles og vurderes ved G.I. (glykemisk verdi)

Protein har m.a.o. ikke plass på G.I.-lister.

Ved tilbereding av kjøtt/fisk bør en heller vurdere tilberedinga ut fra hvor lite/mye fett en bruker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...