Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som kan gi meg en _god_ oppskrift på chili con carne?

Skrevet

Kjøp en pakke brune bønner. Oppskrift står på pakka.

(Hvis du kjøper Eldorado - IKKE bruk den norske (helt på trynet) - bruk den svenske resepten)

Skrevet

- 3 dl hvite bønner

- 400 g biffstrimler

- 5 fedd hvitløk

- 2 løk

- 100 g bacon

- 3 røde chili

- 1 ss paprikapulver

- 1 ts oregano

- 1 laurbærblad

- 2,5 dl buljong

- 2 ss hvetemel

- evt litt rødvin

- 1 boks hermetiske tomater

Bønnene legges i bløt over natten. Hell av vannet og kok dem en time i nytt vann. Fres kjøtt, finhakket løk, finhakket chili og hvitløk og baconbiter. Ha i tomater, buljong, rødvin og krydder og la småkoke under lokk en halvtimes tid. Tilsett bønnene og la småkoke ca 15 minutter til.

Skrevet

- 3 dl hvite bønner

- 400 g biffstrimler

- 5 fedd hvitløk

- 2 løk

- 100 g bacon

- 3 røde chili

- 1 ss paprikapulver

- 1 ts oregano

- 1 laurbærblad

- 2,5 dl buljong

- 2 ss hvetemel

- evt litt rødvin

- 1 boks hermetiske tomater

Bønnene legges i bløt over natten. Hell av vannet og kok dem en time i nytt vann. Fres kjøtt, finhakket løk, finhakket chili og hvitløk og baconbiter. Ha i tomater, buljong, rødvin og krydder og la småkoke under lokk en halvtimes tid. Tilsett bønnene og la småkoke ca 15 minutter til.

Du bruker da ikke hvite bønner i en con carne?

De skal selvsagt være brune.

;-)

Skrevet

Du bruker da ikke hvite bønner i en con carne?

De skal selvsagt være brune.

;-)

Jeg bruker hvite bønner, men du kan jo bruke brune om det passer deg best. :-)

Skrevet

Jeg bruker hvite bønner, men du kan jo bruke brune om det passer deg best. :-)

Kan jeg det altså? ;-)

Skrevet

Kan jeg det altså? ;-)

Det er jo ikke så nøye hva slags bønner man bruker. Jeg synes hvite bønner smaker best, du foretrekker brune. Det ser uansett penere ut med hvite bønner, brune bare blir gjemt i resten av gryta. :-)

Skrevet

Chili con carne (4 porsjoner)

500 g kjøttdeig

2 løk

2 ss smør

2 pressede båter hvitløk

1 boks hermetiske tomater

ca. 2 ts chilikrydder

1 ts oregano

2 bokser hvite bønner i tomatsaus

1 rød paprika

1 grønn paprika

1. Ha kjøttdeig og hakket løk i en jerngryte. Rør med en gaffel understekingen, slik at kjøttdeigen blir småkornet når den er gjennomstekt.

2. Ha i hvitløk, krydder og hermetiske tomater. La det surre noen minutter.

3. Bland in tomatbønner og paprika og la det koke opp. Smak til med salt og pepper. Serveres med pariserloff og frisk salat.

Gjest Svin er svineri
Skrevet

Chili con carne (4 porsjoner)

500 g kjøttdeig

2 løk

2 ss smør

2 pressede båter hvitløk

1 boks hermetiske tomater

ca. 2 ts chilikrydder

1 ts oregano

2 bokser hvite bønner i tomatsaus

1 rød paprika

1 grønn paprika

1. Ha kjøttdeig og hakket løk i en jerngryte. Rør med en gaffel understekingen, slik at kjøttdeigen blir småkornet når den er gjennomstekt.

2. Ha i hvitløk, krydder og hermetiske tomater. La det surre noen minutter.

3. Bland in tomatbønner og paprika og la det koke opp. Smak til med salt og pepper. Serveres med pariserloff og frisk salat.

Svinekjøtt??????? huffaæsj. Karbonadedeig mener du.:-))))

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...