Gå til innhold

Enkle kylling retter.


Anbefalte innlegg

Gjest Skrekk og gru
Skrevet

Er det noen som kan komme med deres favoritt middagsrett med kyllingfile?

Den må helt være godt,enkel og ikke ha for mye ingredienser i.

Gjest Pricilla
Skrevet

Stekt kyllingfilet med ris (Jasmine) sukkererter og kyllingsaus.. bretanage eller noe sånt heter den visst! Er kjempegod, særlig hvis du sper på med litt hvitløkssalt.. : )

Skrevet

2 kyllingfileter

1 dl kylling/hønsebuljong

1 dl kremfløte

salt

hvit pepper

Fremgangsmåte:

Legg filetene i en liten kjele og slå buljong og fløte over. Varm opp og la kjøttet trekke forsiktig ca. 10 minutter.

Ta

opp kjøttet og kok inn sausen til den tykner. Smak den til med salt, hvit pepper !

Serveres m/ ris...

eller:

4 stk fyllingfilet

2 små pakker creme frech

1 ss aromat krydder

1 ss piffikrydder

hurtig ris for 6 personer

Fremgangsmåte:

Fylling filet gjennom stekes. Creme frechen tas i panna sammen med krydderet og små koker til, sausen er varm og har fin fylde,- litt tykk.

eller:

kyllingfilet

poteter

brokkoli

Fremgangsmåte:

Skrell potetene og skjær dem i båter. Legg potetbåtene i en ildfast form og pensle olje over.

Stek potetene i stekeovnen ved 200 °C i omtrent 1/2 time.

Dryss filetene med salt og pepper. Stem dem i smør i middels varm panne i ca. 3 minutter på hver side.

Server med lettkokt brokkoli eller andre grønnsaker. Kantarell- og sjampinjongsaus fra pose er et godt sausalternativ.

Skrevet

Legg kyllingen (filétene?) i en form, strø på salt, pepper, rosmarin og litt sitron, stek dem til de ser passelige ut. Serveres med f.eks salat og/eller ris.

Pappa Bjørn
Skrevet

Bali kyllinggryte. En Toro pose som faktisk er knallgod.

SoriaMoria
Skrevet

Oppskåret kyllingfilét, 1 pose wok-balnding (husker aldri merket, men det er den som inneholder noe asiatisk sopp)

Krydder etter smak.

Stekes raskt eller wok'es.

Serveres med ris til.

Raskt og godt :)

SoriaMoria
Skrevet

Åja.... bløe inspirert av et annet innlegg her også.

Stekte kyllingfileter, ris og bretagne kyllingsaus -

Nammenamm!!!

Gjest chicken
Skrevet

Stekte kyllingfileer med enten:

pommes frites og peppersaus

eller

ris og bernais saus

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...