Gjest Skrekk og gru Skrevet 7. mai 2003 Skrevet 7. mai 2003 Er det noen som kan komme med deres favoritt middagsrett med kyllingfile? Den må helt være godt,enkel og ikke ha for mye ingredienser i. 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 7. mai 2003 Skrevet 7. mai 2003 Stekt kyllingfilet med ris (Jasmine) sukkererter og kyllingsaus.. bretanage eller noe sånt heter den visst! Er kjempegod, særlig hvis du sper på med litt hvitløkssalt.. : ) 0 Siter
soleil Skrevet 7. mai 2003 Skrevet 7. mai 2003 Kyllinggryte (Pose fra toro eller egenlaget) Kylling + wokgrønnsaker http://www.matprat.no 0 Siter
vin Skrevet 7. mai 2003 Skrevet 7. mai 2003 2 kyllingfileter 1 dl kylling/hønsebuljong 1 dl kremfløte salt hvit pepper Fremgangsmåte: Legg filetene i en liten kjele og slå buljong og fløte over. Varm opp og la kjøttet trekke forsiktig ca. 10 minutter. Ta opp kjøttet og kok inn sausen til den tykner. Smak den til med salt, hvit pepper ! Serveres m/ ris... eller: 4 stk fyllingfilet 2 små pakker creme frech 1 ss aromat krydder 1 ss piffikrydder hurtig ris for 6 personer Fremgangsmåte: Fylling filet gjennom stekes. Creme frechen tas i panna sammen med krydderet og små koker til, sausen er varm og har fin fylde,- litt tykk. eller: kyllingfilet poteter brokkoli Fremgangsmåte: Skrell potetene og skjær dem i båter. Legg potetbåtene i en ildfast form og pensle olje over. Stek potetene i stekeovnen ved 200 °C i omtrent 1/2 time. Dryss filetene med salt og pepper. Stem dem i smør i middels varm panne i ca. 3 minutter på hver side. Server med lettkokt brokkoli eller andre grønnsaker. Kantarell- og sjampinjongsaus fra pose er et godt sausalternativ. 0 Siter
Nemesis Skrevet 7. mai 2003 Skrevet 7. mai 2003 Legg kyllingen (filétene?) i en form, strø på salt, pepper, rosmarin og litt sitron, stek dem til de ser passelige ut. Serveres med f.eks salat og/eller ris. 0 Siter
Pappa Bjørn Skrevet 7. mai 2003 Skrevet 7. mai 2003 Bali kyllinggryte. En Toro pose som faktisk er knallgod. 0 Siter
SoriaMoria Skrevet 7. mai 2003 Skrevet 7. mai 2003 Oppskåret kyllingfilét, 1 pose wok-balnding (husker aldri merket, men det er den som inneholder noe asiatisk sopp) Krydder etter smak. Stekes raskt eller wok'es. Serveres med ris til. Raskt og godt 0 Siter
SoriaMoria Skrevet 7. mai 2003 Skrevet 7. mai 2003 Åja.... bløe inspirert av et annet innlegg her også. Stekte kyllingfileter, ris og bretagne kyllingsaus - Nammenamm!!! 0 Siter
Gjest chicken Skrevet 7. mai 2003 Skrevet 7. mai 2003 Stekte kyllingfileer med enten: pommes frites og peppersaus eller ris og bernais saus 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.