Gå til innhold

Bakere


Gjest Prestasjonsangst

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest hårek21

visp sammen egg og sukker til en eggedosis.

sikt inn hvetemel og bakepulvet og spe med melk.

rør dette sammen til en litt tykk røre..(vaffel røre) og fordel det på en langpanne belagt med bakepapir.

se gjevnlig på den og når den er hevet seg og blitt litt gyldenbrun da er den ferdig.

jeg pleier å ha ovnen på 200 grader med varmluft=)

minuttene kan variere ettersom hvor mye av hver ting du har oppi røren.

lykke til=)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/111421-bakere/#findComment-661304
Del på andre sider

Gjest hobbykokken

Jeg har ikke noen oppskrift på sukkerbrød akkurat her, men det er ganske enkelt å lage. Pisk egg og sukker til eggedosis. Dette tar gjerne 10 til 15 minutter, så vær tålmodig. Du skal kunne lage mønstre i eggedosisen som blir værende en stund før de sklir inn i røren igjen. Deretter sikter du inn mel og bakepulver. Dette vender du inn i eggedosisen med en slikkepott. Det er viktig at du ikke bruker hurtigvisperen til dette. Da vil all luften bli borte og du får et flatt sukkerbrød. Hell røren i en passe stor, smurt form og stek så lenge som det står i oppskriften. Ikke åpne opp døren under stekingen. Sukkerbrødet bør avkjøles opp ned på rist, da ungår du at det synker sammen. Lykke til=)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/111421-bakere/#findComment-661320
Del på andre sider

Gjest Prestasjonsangst

visp sammen egg og sukker til en eggedosis.

sikt inn hvetemel og bakepulvet og spe med melk.

rør dette sammen til en litt tykk røre..(vaffel røre) og fordel det på en langpanne belagt med bakepapir.

se gjevnlig på den og når den er hevet seg og blitt litt gyldenbrun da er den ferdig.

jeg pleier å ha ovnen på 200 grader med varmluft=)

minuttene kan variere ettersom hvor mye av hver ting du har oppi røren.

lykke til=)

Tusen takk, men jeg trenger en OPPSKRIFT! Med nøyaktige mål, steketid og temperatur! Og gjerne noen nye forslag til fyll også. Det går gjerne i vaniljekrem og banan og jordbærsyltetøy...

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/111421-bakere/#findComment-661325
Del på andre sider

Annonse

Gjest hobbykokken

6 egg, 180 gr (2 dl) sukker, 180 gr (3,5 dl) hvetemel og 1 ts bakepulver.

Denne burde fungere. Følg fremgangsmåten min nedenfor. Husk å smøre formen.

Forslag til fyll:

Jordbærkrem

Multekrem

Vaniljekrem

Krem med raspet kokesjokolade og aprikos

Krem med ananas og banan

Banan og hvalnøtter osv. psv.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/111421-bakere/#findComment-661433
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...