Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har for første gang i mitt liv kjøpt tunfisk på boks..og hatt det på skiva med majones på. Har aldri spiset det i Norge før, men ble hekta etter å ha spist det en del i USA.

Men si meg, hva er det vanlig å ha sammen med tunfisk på skiva? i USA var det liksom salat og majones...Andre tips???

Og jeg kjøpte den i vann. Smaker de i olje og gele annerledes??

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/111625-tunfisk/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg spiser bare den i vann.

Selv bruker jeg pepper på tunfisken. Masse pepper. Faktisk enorme mengder for å totalt bli kvitt den motbydelige tunfisksmaken.

Etter at jeg har spist tunfisk og ris pusser jeg tenna for å bli kvitt den grusomme tunfisk/pepper smaken som sitter i munnen i timesvis etter måltidet.

Når det gjelder forskjellen på tunfisk i vann, i olje og i gele, så er den som følger:

Tunfisk i vann smaker helvete.

Tunfisk i gele smaker enda mer helvete og har i tillegg en ubeskrivelig grusom konsistens.

Tunfisk i oljs smaker til og med enda verre enn den i gele, men konsistensen er ikke like helvete selv om den er rimelig helvete den også.

Hehe, og dette har jeg spist daglig i 5 år, og har ingen planer om å slutte med det.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/111625-tunfisk/#findComment-662985
Del på andre sider

Jeg spiser bare den i vann.

Selv bruker jeg pepper på tunfisken. Masse pepper. Faktisk enorme mengder for å totalt bli kvitt den motbydelige tunfisksmaken.

Etter at jeg har spist tunfisk og ris pusser jeg tenna for å bli kvitt den grusomme tunfisk/pepper smaken som sitter i munnen i timesvis etter måltidet.

Når det gjelder forskjellen på tunfisk i vann, i olje og i gele, så er den som følger:

Tunfisk i vann smaker helvete.

Tunfisk i gele smaker enda mer helvete og har i tillegg en ubeskrivelig grusom konsistens.

Tunfisk i oljs smaker til og med enda verre enn den i gele, men konsistensen er ikke like helvete selv om den er rimelig helvete den også.

Hehe, og dette har jeg spist daglig i 5 år, og har ingen planer om å slutte med det.

Hæh? Jeg syns det er GODT med tunfisk, jeg - og det er eneste grunen til at jeg gidder å spise det. Også er det noen som sier det er sunt, da...

Men hvorfor i heite spiser du så mye av dette dersom du IKKE liker det?????

Skjønner bæret....men takk for info'n, som forøvrig var nokså subjektiv, da ;-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/111625-tunfisk/#findComment-662994
Del på andre sider

Forsøk "Havbris", tunfisk med olje og sitronpepper. Nydelig digg!!!

Ellers har jeg laget mitt eget tunfiskpålegg iblant:

Tunfisk i vann

Yoghurt Naturell

Majones

purre

sitrondråper

pepper

Bland sammen, såå godt på brødskiva!

Altså, jeg foretrekker tunfisk i vann, evt i olje.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/111625-tunfisk/#findComment-663007
Del på andre sider

Hæh? Jeg syns det er GODT med tunfisk, jeg - og det er eneste grunen til at jeg gidder å spise det. Også er det noen som sier det er sunt, da...

Men hvorfor i heite spiser du så mye av dette dersom du IKKE liker det?????

Skjønner bæret....men takk for info'n, som forøvrig var nokså subjektiv, da ;-)

Hehe, det ble en vaneting å spise det tidligere når jeg trente ganske aktivt og derfor gikk for proteinrik og sunn føde.

Jeg trener fortsatt litt og synes tunfiskmåltidet er et veldig enkelt og sunt måltid som man snekrer i sammen på noen få minutter.

Det må sies at med masse pepper så går det greit, men jeg mener at tunfisk smaken, i hvert fall når det gjelder den tunfisken i boks (den andre har jeg ikke smakt) er grusom.

Derfor dreper jeg all smak med mye pepper. Jeg har et relativt høyt pepperforbruk :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/111625-tunfisk/#findComment-663019
Del på andre sider

Annonse

eh.majones oppå smør?

hm..vel..smaken er som baken..heldigvis

Dette er en tunfisk-salat, og på varme rundstykker er det nydelig med smør under.

Jeg bruker smør under reker og majones også, for å forhindre at sitronen trekker inn i brødskiva.

Ellers liker jeg ikke smør under smørepålegg.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/111625-tunfisk/#findComment-663414
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...