Gjest Tuna Skrevet 4. juli 2003 Skrevet 4. juli 2003 Har for første gang i mitt liv kjøpt tunfisk på boks..og hatt det på skiva med majones på. Har aldri spiset det i Norge før, men ble hekta etter å ha spist det en del i USA. Men si meg, hva er det vanlig å ha sammen med tunfisk på skiva? i USA var det liksom salat og majones...Andre tips??? Og jeg kjøpte den i vann. Smaker de i olje og gele annerledes?? 0 Siter
SierDuDet Skrevet 4. juli 2003 Skrevet 4. juli 2003 Jeg spiser bare den i vann. Selv bruker jeg pepper på tunfisken. Masse pepper. Faktisk enorme mengder for å totalt bli kvitt den motbydelige tunfisksmaken. Etter at jeg har spist tunfisk og ris pusser jeg tenna for å bli kvitt den grusomme tunfisk/pepper smaken som sitter i munnen i timesvis etter måltidet. Når det gjelder forskjellen på tunfisk i vann, i olje og i gele, så er den som følger: Tunfisk i vann smaker helvete. Tunfisk i gele smaker enda mer helvete og har i tillegg en ubeskrivelig grusom konsistens. Tunfisk i oljs smaker til og med enda verre enn den i gele, men konsistensen er ikke like helvete selv om den er rimelig helvete den også. Hehe, og dette har jeg spist daglig i 5 år, og har ingen planer om å slutte med det. 0 Siter
Gjest Tuna Skrevet 4. juli 2003 Skrevet 4. juli 2003 Jeg spiser bare den i vann. Selv bruker jeg pepper på tunfisken. Masse pepper. Faktisk enorme mengder for å totalt bli kvitt den motbydelige tunfisksmaken. Etter at jeg har spist tunfisk og ris pusser jeg tenna for å bli kvitt den grusomme tunfisk/pepper smaken som sitter i munnen i timesvis etter måltidet. Når det gjelder forskjellen på tunfisk i vann, i olje og i gele, så er den som følger: Tunfisk i vann smaker helvete. Tunfisk i gele smaker enda mer helvete og har i tillegg en ubeskrivelig grusom konsistens. Tunfisk i oljs smaker til og med enda verre enn den i gele, men konsistensen er ikke like helvete selv om den er rimelig helvete den også. Hehe, og dette har jeg spist daglig i 5 år, og har ingen planer om å slutte med det. Hæh? Jeg syns det er GODT med tunfisk, jeg - og det er eneste grunen til at jeg gidder å spise det. Også er det noen som sier det er sunt, da... Men hvorfor i heite spiser du så mye av dette dersom du IKKE liker det????? Skjønner bæret....men takk for info'n, som forøvrig var nokså subjektiv, da ;-) 0 Siter
BettyBlue Skrevet 4. juli 2003 Skrevet 4. juli 2003 Forsøk "Havbris", tunfisk med olje og sitronpepper. Nydelig digg!!! Ellers har jeg laget mitt eget tunfiskpålegg iblant: Tunfisk i vann Yoghurt Naturell Majones purre sitrondråper pepper Bland sammen, såå godt på brødskiva! Altså, jeg foretrekker tunfisk i vann, evt i olje. 0 Siter
SierDuDet Skrevet 4. juli 2003 Skrevet 4. juli 2003 Hæh? Jeg syns det er GODT med tunfisk, jeg - og det er eneste grunen til at jeg gidder å spise det. Også er det noen som sier det er sunt, da... Men hvorfor i heite spiser du så mye av dette dersom du IKKE liker det????? Skjønner bæret....men takk for info'n, som forøvrig var nokså subjektiv, da ;-) Hehe, det ble en vaneting å spise det tidligere når jeg trente ganske aktivt og derfor gikk for proteinrik og sunn føde. Jeg trener fortsatt litt og synes tunfiskmåltidet er et veldig enkelt og sunt måltid som man snekrer i sammen på noen få minutter. Det må sies at med masse pepper så går det greit, men jeg mener at tunfisk smaken, i hvert fall når det gjelder den tunfisken i boks (den andre har jeg ikke smakt) er grusom. Derfor dreper jeg all smak med mye pepper. Jeg har et relativt høyt pepperforbruk 0 Siter
Gjest i tuna land Skrevet 5. juli 2003 Skrevet 5. juli 2003 Tunfisksalat på grovt brød eller i baguette er godt da. f.eks tunfisk i vann, blandes med yoghurt naturell/rømme etc, ..hakka løk,purre, sure agurker, mais og sitronpepper. Grønn salat/tomat/agurk til pynt..voila! 0 Siter
tiliti Skrevet 5. juli 2003 Skrevet 5. juli 2003 Jeg blander majones, tunfisk(med gele), 1/2 løk og 1 ts boston-agurk/agurk-mix. Kan ev. smakes til med salt og pepper. Spises på varme rundstykker med smør. NAM 0 Siter
Gjest fettsug? Skrevet 5. juli 2003 Skrevet 5. juli 2003 Jeg blander majones, tunfisk(med gele), 1/2 løk og 1 ts boston-agurk/agurk-mix. Kan ev. smakes til med salt og pepper. Spises på varme rundstykker med smør. NAM eh.majones oppå smør? hm..vel..smaken er som baken..heldigvis 0 Siter
tiliti Skrevet 5. juli 2003 Skrevet 5. juli 2003 eh.majones oppå smør? hm..vel..smaken er som baken..heldigvis Dette er en tunfisk-salat, og på varme rundstykker er det nydelig med smør under. Jeg bruker smør under reker og majones også, for å forhindre at sitronen trekker inn i brødskiva. Ellers liker jeg ikke smør under smørepålegg. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.