amber sun Skrevet 9. juli 2003 Skrevet 9. juli 2003 Noen som har gode ideer/en god oppskrift på spekemat med tilbehør som kan serveres til fest? Dette skal serveres som forrett, evt. som siderett til hovedretten. Hva smaker ekstra godt? Gode diper til? Salat? Egg? Hva anbefaler du? 0 Siter
Smelly Cat Skrevet 9. juli 2003 Skrevet 9. juli 2003 Det enkle er ofte det beste...... Vi pleier å lage ruccolasalat med skinke, skiver av parmesanost, og ferske basilikum-blader. Dander det fint på hver tallerken og "skvett" over en liten dressing av olivenolje blandet med balsamico-eddik. Evt. kvern litt pepper over. Det synes i hvertfall vi er veldig deilig, og har fått mye skryt av det! Personlig pleier vi å lage det med parma-skinke eller serrano-skinke i stedet for spekeskinke, men det er vel en smakssak. 0 Siter
gutt23 Skrevet 10. juli 2003 Skrevet 10. juli 2003 lag lefseruller med spekemat inni. kan skjæres til små kanapeer også. spekeskinke eller spekepølse. og med en god dressing i. Eventuelt bare rømme med litt friske urter i. 0 Siter
Gjest Aina E Skrevet 10. juli 2003 Skrevet 10. juli 2003 Honningmelon og rømme er et must. Pluss litt frisk dill el. andre urter. Grovt brød. Da har du det du trenger. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.