Camilla Skrevet 12. juli 2003 Del Skrevet 12. juli 2003 Mangoen skal være så myk at den gir etter for trykk, og så må den gjerne ha en del brune prikker. Da er den best. tok frokosten og lunsjen i ett; nudler med sprøstekt løk og eple juice. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/112414-frokost/page/2/#findComment-669767 Del på andre sider Flere delingsvalg…
neuni Skrevet 12. juli 2003 Del Skrevet 12. juli 2003 kornblanding med bringebærcultura og eit glass appelsinjuice. det er den vanlige frokosten min. godt og enkelt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/112414-frokost/page/2/#findComment-669792 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 12. juli 2003 Del Skrevet 12. juli 2003 Brødskive med salami/agurk/majones. Og melk til! Så kom mannen min med et glass cola til meg.. rett etter frokosten, jaja... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/112414-frokost/page/2/#findComment-669800 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest teller ikke kalorier og gram... Skrevet 12. juli 2003 Del Skrevet 12. juli 2003 100 gram friske jordbær,20 gram kruskakli og yoplait o,1 % yoghurt. 2 rugsprø med magerost. Høres magert ut... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/112414-frokost/page/2/#findComment-669802 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest livet på slankern er herlig Skrevet 12. juli 2003 Del Skrevet 12. juli 2003 Høres magert ut... Magert ja,men ikke minst;godt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/112414-frokost/page/2/#findComment-669818 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest puzzle Skrevet 12. juli 2003 Del Skrevet 12. juli 2003 Jeg spiste et helseklibrød og en deilig frisk salat 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/112414-frokost/page/2/#findComment-669962 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.