Gjest Jolly Roger Skrevet 13. juli 2003 Skrevet 13. juli 2003 Har alt fått et middagsforslag, men tror ikke dette er noe for mer. http://www.nettavisen.no/servlets/page?section=7&item=276489 0 Siter
attila1365380493 Skrevet 13. juli 2003 Skrevet 13. juli 2003 Grillet golden retriever. Mangler oppskrift på marinade. 0 Siter
Åsemor Skrevet 13. juli 2003 Skrevet 13. juli 2003 Skal nok ha det samme som han, men jeg tar den rå og levende, og biter ikke så hardt. 0 Siter
Solsikke Skrevet 13. juli 2003 Skrevet 13. juli 2003 Ehh det har jeg ikke tenkt på. Kanskje det blir brødskive til middag i dag, eller en dolly pizza. Får se 0 Siter
Gjest nammy Skrevet 13. juli 2003 Skrevet 13. juli 2003 Ehh det har jeg ikke tenkt på. Kanskje det blir brødskive til middag i dag, eller en dolly pizza. Får se Har nettopp gnagd i meg en diger porsjon kjøttkaker..... nam... 0 Siter
astridny Skrevet 13. juli 2003 Skrevet 13. juli 2003 Vi skal selvfølgleig grille idag. Grille ostepølser,hamburger og sommerkoteletter. Nam Nam. 0 Siter
Åsemor Skrevet 13. juli 2003 Skrevet 13. juli 2003 Vi skal selvfølgleig grille idag. Grille ostepølser,hamburger og sommerkoteletter. Nam Nam. Hehe.. Kanskje det var en grilla ostepølse han trodde det var! 0 Siter
astridny Skrevet 13. juli 2003 Skrevet 13. juli 2003 Hehe.. Kanskje det var en grilla ostepølse han trodde det var! Men smaken er ikke helt det samme skulle jeg tru. ;-) 0 Siter
shandy Skrevet 13. juli 2003 Skrevet 13. juli 2003 Grøss. Her blir det ikke noe middag laget av meg. Er forkjølet, så mannfolkene får klare seg selv. I går fikk jeg forresten grillmat ferdig servert på sengen - deilig :-) (Bare litt galt krydret, hysj) 0 Siter
Gjest tips Skrevet 13. juli 2003 Skrevet 13. juli 2003 Kyllingbryst med gresk salat. Hvordan skal du tilberede kyllingen? 0 Siter
Zelig Skrevet 13. juli 2003 Skrevet 13. juli 2003 Hvordan skal du tilberede kyllingen? Skal bare brune den på middels varme i panne, helt ordinært, men nam 0 Siter
Gjest tips Skrevet 13. juli 2003 Skrevet 13. juli 2003 Skal bare brune den på middels varme i panne, helt ordinært, men nam Uten krydder? Skal man egentlig ha på salt og pepper, eller er saltet med på å trekke ut safta som på koteletter? Takk for svar.. skal også ha kylling. 0 Siter
Zelig Skrevet 13. juli 2003 Skrevet 13. juli 2003 Uten krydder? Skal man egentlig ha på salt og pepper, eller er saltet med på å trekke ut safta som på koteletter? Takk for svar.. skal også ha kylling. Jeg tar på både salt og pepper (+evnt. annet krydder) når kyllingen "hviler" i pannen etter steking. Da holder den seg saftig, men får smak. Ikke salt den før du steker i hvertfall -saften trekkes ut, ja 0 Siter
SierDuDet Skrevet 13. juli 2003 Skrevet 13. juli 2003 Det der med å spise sin egen penis er grotesk, og personlig nøyer jeg meg med å spise andres. En familietradisjon det der. Et enkelt og godt middagstips nå om dagen er kald kylling med potetsalat. Tar ca 30 sekunder å tilberede, så da slipper man unødvendig kokkelering i sommervarmen. Mer eller mindre sunt er det også, i hvert fall om man ser bortifra potetsalaten. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.