Gjest GI og/eller kalorier Skrevet 23. juli 2003 Del Skrevet 23. juli 2003 Har egentlig høy eller lav GI så stor betydning, hvis man spiser det man trenger(det man bruker i løpet av en dag). Og det er godt fordelt på protein, karbohydrater og sunt fett? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
soleil Skrevet 23. juli 2003 Del Skrevet 23. juli 2003 Dette er det ulike meninger om. Lindberg og Atkins mener GI har mest å si. Grete Roede er kanskje mer inni kaloritenking? Hvis kaloriene er fornuftig fordelt over proteiner, karbohydrater og fett samt at antall kalorier er mindre enn du forbrenner så vil du nok gå ned i vekt. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
rullerusk Skrevet 24. juli 2003 Del Skrevet 24. juli 2003 Dersom maten inneholder høy GI er det IKKE godt fordelt med karbohydrater, proteiner og umettet fett! Det er det som lager lav GI! Men maten kan ha lav GI, men mye kalorier uten at det har noe å si. Dette er så komplisert at jeg veit da søren jeg :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 26. juli 2003 Del Skrevet 26. juli 2003 Rent ernæringsmessig sett har kroppen best av mat med lav GI. Et usunt kosthold kan skade kroppen på sikt, selv om man ikke nødvendigvis er så veldig overvektig. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.