Gå til innhold

GI og kalorier


Gjest GI og/eller kalorier

Anbefalte innlegg

Gjest GI og/eller kalorier

Har egentlig høy eller lav GI så stor betydning, hvis man spiser det man trenger(det man bruker i løpet av en dag).

Og det er godt fordelt på protein, karbohydrater og sunt fett?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dette er det ulike meninger om.

Lindberg og Atkins mener GI har mest å si. Grete Roede er kanskje mer inni kaloritenking?

Hvis kaloriene er fornuftig fordelt over proteiner, karbohydrater og fett samt at antall kalorier er mindre enn du forbrenner så vil du nok gå ned i vekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dersom maten inneholder høy GI er det IKKE godt fordelt med karbohydrater, proteiner og umettet fett! Det er det som lager lav GI!

Men maten kan ha lav GI, men mye kalorier uten at det har noe å si.

Dette er så komplisert at jeg veit da søren jeg :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rent ernæringsmessig sett har kroppen best av mat med lav GI. Et usunt kosthold kan skade kroppen på sikt, selv om man ikke nødvendigvis er så veldig overvektig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...