Gå til innhold

pil-pil


Gjest hierro

Anbefalte innlegg

Gjest hierro

På spanske restauranter har de ofte en forrett som serveres fresende varm i en leir-skål. Den består av bl.a olivenolje, hvitløksskiver, rødpepper og reker. Spises med loff til som dyppes i oljen.

Denne retten har jeg prøvd å lage selv, men det er skikkelig vrient å få frem den rette smaken. Er det noen som har en oppskrift som funker?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...