Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest freidig
Skrevet

Når jeg koker grøten på vann blir jeg sulten etter et par timer. Blir den mer mettende hvis jeg koker den på mett? Går ikke grøt generelt veldig "lett gjennom"...?

Noen tips til hva som er godt å ha i grøten?

Et tips fra meg: Et par sneier brunost er kjempegodt å ha i grøten mens den koker, da trenger du mindre sukker også!

Skrevet

Syltetøy er også bedre enn rent sukker på. Ellers bruker vi masse frukt på. Nøtter, sosikkekjerner, sesamfrø sov sov er også godt. Grøten blir bedre jo lengre den koker. Selv liker jeg ikke melk innkokt i grøten, men gjerne oppå tilslutt. Vær også obs på at den svir seg kjapt med melk i.

Skrevet

Jeg slenger alltid litt rosiner oppi når jeg lager havregrøt til meg selv, lar rosinene koke med så de blir myke. Sukker oppå selvfølgelig og rød saft ved siden av.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...