Gjest freidig Skrevet 6. august 2003 Del Skrevet 6. august 2003 Når jeg koker grøten på vann blir jeg sulten etter et par timer. Blir den mer mettende hvis jeg koker den på mett? Går ikke grøt generelt veldig "lett gjennom"...? Noen tips til hva som er godt å ha i grøten? Et tips fra meg: Et par sneier brunost er kjempegodt å ha i grøten mens den koker, da trenger du mindre sukker også! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest freidig Skrevet 6. august 2003 Del Skrevet 6. august 2003 ikke "med mett".. sorry.. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pip Skrevet 6. august 2003 Del Skrevet 6. august 2003 Syltetøy er også bedre enn rent sukker på. Ellers bruker vi masse frukt på. Nøtter, sosikkekjerner, sesamfrø sov sov er også godt. Grøten blir bedre jo lengre den koker. Selv liker jeg ikke melk innkokt i grøten, men gjerne oppå tilslutt. Vær også obs på at den svir seg kjapt med melk i. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 7. august 2003 Del Skrevet 7. august 2003 Jeg slenger alltid litt rosiner oppi når jeg lager havregrøt til meg selv, lar rosinene koke med så de blir myke. Sukker oppå selvfølgelig og rød saft ved siden av. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.