Gjest Pricilla Skrevet 12. august 2003 Del Skrevet 12. august 2003 *sende mail til husbonden at han må huske å kjøpe i dag* Btw - jeg synes det er et evig mas å få tak i god ruccolasalat. Jeg synes ALLTID at den er litt vassen og dårlig. Hvor kjøper du god ruccolasalat hen du da? Jeg har prøvet innvandrersjappa i Strømmen her, men jeg er ikke heeelt fornøyd der heller. Er viktig at den ikke er vassen ja! Må være helt sprø og fin! Kjøper det på Kiwi (Storgt. Oslo) jeg... Der er den alltid fin. Skulle ha på rema 1000 i går, men der var den vissen rett og slett! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/115602-middag-idag/page/2/#findComment-693625 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pricilla Skrevet 12. august 2003 Del Skrevet 12. august 2003 Knorr italiensk dressing ? Den er bare suveren ! Jeg har gjerne litt avocado i også, sammen med tomaten og rucola salaten. Nydelig ! Hmm.. Tror det er knorr. Er de små posene som det er tre i pakka og koster litt under 10 kr, er det 5.90 da? De er kjempegode i hvert fall! pleier å ta på litt hvitløkspepper også (kvern) over salaten. Må prøve med advokado.. (Selv om det er masse fett i). Det som er knallgodt og veldig enkelt til forrett, siden du liker advokado, er advokado med reker og majones og litt persille og sitronpepper! ; ) Del advokadoen, ta ut steinen, en kladd majones i "hullet" legg i hullet og litt rundt på tallerkenen, litt persille (fersk) og sitronpepepr. Kan også bruke rekesalat! Dette er knallgodt med hvitvin... Kjapt og godt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/115602-middag-idag/page/2/#findComment-693628 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pricilla Skrevet 12. august 2003 Del Skrevet 12. august 2003 Hmm.. Tror det er knorr. Er de små posene som det er tre i pakka og koster litt under 10 kr, er det 5.90 da? De er kjempegode i hvert fall! pleier å ta på litt hvitløkspepper også (kvern) over salaten. Må prøve med advokado.. (Selv om det er masse fett i). Det som er knallgodt og veldig enkelt til forrett, siden du liker advokado, er advokado med reker og majones og litt persille og sitronpepper! ; ) Del advokadoen, ta ut steinen, en kladd majones i "hullet" legg i hullet og litt rundt på tallerkenen, litt persille (fersk) og sitronpepepr. Kan også bruke rekesalat! Dette er knallgodt med hvitvin... Kjapt og godt! oppå majonesen! ; ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/115602-middag-idag/page/2/#findComment-693630 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 12. august 2003 Del Skrevet 12. august 2003 Jeg pleier å bruke en pose med fine rundstykker (altså de "ferdigposene", bare tilsett vann og gjær). Hever som vanlig og lager flate boller av de. Så tar jeg på fyll. jeg pleier å bruke spagettisaus (når vi har hatt det. Hjemmelaget type med kjøttdeig) som jeg blander med litt pizzasaus). Men her kan alt brukes; skinke, salami eller andre rester man liker selv. Ost på toppen og inn i ovnen en 12-13 minutter. Deilig. Og veldig fine å fryse ned for en liten kveldssnacks... Og ovnen på ca 200°C? hilsen hun som må ha det inn med teskje... ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/115602-middag-idag/page/2/#findComment-694260 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pjusken Skrevet 12. august 2003 Del Skrevet 12. august 2003 Og ovnen på ca 200°C? hilsen hun som må ha det inn med teskje... ;-) he-he... Jeg pleier å ha den på ca 220 (ikke varmluft). Se etter de og ta de når du ser osten bobler og begynner å bli gyllen.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/115602-middag-idag/page/2/#findComment-694824 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.