Gå til innhold

Middag idag??


Anbefalte innlegg

Gjest Pricilla

*sende mail til husbonden at han må huske å kjøpe i dag*

Btw - jeg synes det er et evig mas å få tak i god ruccolasalat. Jeg synes ALLTID at den er litt vassen og dårlig.

Hvor kjøper du god ruccolasalat hen du da? Jeg har prøvet innvandrersjappa i Strømmen her, men jeg er ikke heeelt fornøyd der heller.

Er viktig at den ikke er vassen ja! Må være helt sprø og fin!

Kjøper det på Kiwi (Storgt. Oslo) jeg... Der er den alltid fin.

Skulle ha på rema 1000 i går, men der var den vissen rett og slett!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/115602-middag-idag/page/2/#findComment-693625
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Pricilla

Knorr italiensk dressing ?

Den er bare suveren ! Jeg har gjerne litt avocado i også, sammen med tomaten og rucola salaten. Nydelig !

Hmm.. Tror det er knorr. Er de små posene som det er tre i pakka og koster litt under 10 kr, er det 5.90 da?

De er kjempegode i hvert fall! pleier å ta på litt hvitløkspepper også (kvern) over salaten. Må prøve med advokado.. (Selv om det er masse fett i).

Det som er knallgodt og veldig enkelt til forrett, siden du liker advokado, er advokado med reker og majones og litt persille og sitronpepper! ; ) Del advokadoen, ta ut steinen, en kladd majones i "hullet" legg i hullet og litt rundt på tallerkenen, litt persille (fersk) og sitronpepepr. Kan også bruke rekesalat! Dette er knallgodt med hvitvin... :) Kjapt og godt!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/115602-middag-idag/page/2/#findComment-693628
Del på andre sider

Gjest Pricilla

Hmm.. Tror det er knorr. Er de små posene som det er tre i pakka og koster litt under 10 kr, er det 5.90 da?

De er kjempegode i hvert fall! pleier å ta på litt hvitløkspepper også (kvern) over salaten. Må prøve med advokado.. (Selv om det er masse fett i).

Det som er knallgodt og veldig enkelt til forrett, siden du liker advokado, er advokado med reker og majones og litt persille og sitronpepper! ; ) Del advokadoen, ta ut steinen, en kladd majones i "hullet" legg i hullet og litt rundt på tallerkenen, litt persille (fersk) og sitronpepepr. Kan også bruke rekesalat! Dette er knallgodt med hvitvin... :) Kjapt og godt!

oppå majonesen! ; )

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/115602-middag-idag/page/2/#findComment-693630
Del på andre sider

Jeg pleier å bruke en pose med fine rundstykker (altså de "ferdigposene", bare tilsett vann og gjær). Hever som vanlig og lager flate boller av de. Så tar jeg på fyll. jeg pleier å bruke spagettisaus (når vi har hatt det. Hjemmelaget type med kjøttdeig) som jeg blander med litt pizzasaus). Men her kan alt brukes; skinke, salami eller andre rester man liker selv. Ost på toppen og inn i ovnen en 12-13 minutter. Deilig.

Og veldig fine å fryse ned for en liten kveldssnacks...

Og ovnen på ca 200°C?

hilsen hun som må ha det inn med teskje... ;-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/115602-middag-idag/page/2/#findComment-694260
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...