jubalong70 Skrevet 13. august 2003 Del Skrevet 13. august 2003 Er det noen som har en god oppskrift på enkel matrett med karri. Jeg orker ikke å styre med massevis av rare ingredienser, men elser smaken av mild karri. Takker for alle innspill. Postet på andre fora også. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest fishy Skrevet 13. august 2003 Del Skrevet 13. august 2003 fiskeboller i karrisaus? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Debbiii Skrevet 13. august 2003 Del Skrevet 13. august 2003 Fiskeboller i hvit saus..men med karri strødd over..det er godt det (er personlig ikke så glad i karri saus) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pix Skrevet 13. august 2003 Del Skrevet 13. august 2003 Hva med Uncle Bens med kokos..er ikke det også en slags curry...? Eller noe? Uansett er den superdeilig og ikke sååå usunn? Hilsen 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
rullerusk Skrevet 27. august 2003 Del Skrevet 27. august 2003 Hei du! Mulig det er litt sent å svare på dette, men prøver allikevel! KyllingKarriGryte 4 personer Ca 400 g kylling skjært i strimler 2 løk skjært i strimler 200 g sopp (valgfri) 200 g paprika (mix) 3 dl matfløte litt maizenna Provecekrydder salt og pepper Wok grønnsakene i olivenolje med karri (dvs bland karri i oljen før du putter i det andre), stek kyllingen i olivenolje med karri. Bland alt sammen, hell på fløte, la den koke inn noen minutter, jevn med maizenna. Smak til med provencekrydder, salt og pepper. Voila! En deilig og enkel karrirett! Server med salat! PS Denne oppskriften står i Fedons kokebok! Lykke til! Klem fra 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 2. september 2003 Forfatter Del Skrevet 2. september 2003 Hei du! Mulig det er litt sent å svare på dette, men prøver allikevel! KyllingKarriGryte 4 personer Ca 400 g kylling skjært i strimler 2 løk skjært i strimler 200 g sopp (valgfri) 200 g paprika (mix) 3 dl matfløte litt maizenna Provecekrydder salt og pepper Wok grønnsakene i olivenolje med karri (dvs bland karri i oljen før du putter i det andre), stek kyllingen i olivenolje med karri. Bland alt sammen, hell på fløte, la den koke inn noen minutter, jevn med maizenna. Smak til med provencekrydder, salt og pepper. Voila! En deilig og enkel karrirett! Server med salat! PS Denne oppskriften står i Fedons kokebok! Lykke til! Klem fra Det hørtes kjempegodt ut. Skal prøves ut snarest! Tusen takk. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.