Gjest CatePus Skrevet 22. august 2003 Skrevet 22. august 2003 Trenger en godt utprøvd oppskrift på en sådan, gjerne en litt saftig en! Står klar med bakeforkle (løgn), så kom med det! 0 Siter
nitni Skrevet 22. august 2003 Skrevet 22. august 2003 4 egg 3,5 kp sukker 5 kp hvetemel 4 ts vaniljesukker 4 ts bakepulver 4 ss kakao 2 kp melk gr smeltet margarin Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland alt det tørre, og ha det i eggedosisen vekselsvis med melk og margarin. Stekes i langpanne midt i ovnen. Glasur: 400 gr melis 165 gr smaltet el. myk margarin 2 ss kakao 4 ss varm kaffe 4 ts vaniljesukker Piskes sammen, og has på lunken kake. Jeg bruker litt store kaffekopper, ikke krus. 0 Siter
Gjest CatePus Skrevet 22. august 2003 Skrevet 22. august 2003 4 egg 3,5 kp sukker 5 kp hvetemel 4 ts vaniljesukker 4 ts bakepulver 4 ss kakao 2 kp melk gr smeltet margarin Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland alt det tørre, og ha det i eggedosisen vekselsvis med melk og margarin. Stekes i langpanne midt i ovnen. Glasur: 400 gr melis 165 gr smaltet el. myk margarin 2 ss kakao 4 ss varm kaffe 4 ts vaniljesukker Piskes sammen, og has på lunken kake. Jeg bruker litt store kaffekopper, ikke krus. Takk for det! Hvor lenge i ovnen, og hvor mange grader? 0 Siter
nitni Skrevet 22. august 2003 Skrevet 22. august 2003 Takk for det! Hvor lenge i ovnen, og hvor mange grader? . 0 Siter
Mizar Skrevet 22. august 2003 Skrevet 22. august 2003 4 egg 3,5 kp sukker 5 kp hvetemel 4 ts vaniljesukker 4 ts bakepulver 4 ss kakao 2 kp melk gr smeltet margarin Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland alt det tørre, og ha det i eggedosisen vekselsvis med melk og margarin. Stekes i langpanne midt i ovnen. Glasur: 400 gr melis 165 gr smaltet el. myk margarin 2 ss kakao 4 ss varm kaffe 4 ts vaniljesukker Piskes sammen, og has på lunken kake. Jeg bruker litt store kaffekopper, ikke krus. hvor mange gram margarin? 0 Siter
Gjest CatePus Skrevet 22. august 2003 Skrevet 22. august 2003 ø Det fant jeg ut ved å søke på oppskrifter på nettet. Kaka står ferdig pynta med strø og greier, ser vanvittig god ut - skal servres i morgen. Bør den stå i kjøleskapet, eller tåler den romtemp? 0 Siter
nitni Skrevet 23. august 2003 Skrevet 23. august 2003 Det fant jeg ut ved å søke på oppskrifter på nettet. Kaka står ferdig pynta med strø og greier, ser vanvittig god ut - skal servres i morgen. Bør den stå i kjøleskapet, eller tåler den romtemp? Jeg dekker den med plast og setter den på et kjølig rom. 0 Siter
Gjest ikke undertegnet Skrevet 23. august 2003 Skrevet 23. august 2003 4 egg 3,5 kp sukker 5 kp hvetemel 4 ts vaniljesukker 4 ts bakepulver 4 ss kakao 2 kp melk gr smeltet margarin Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland alt det tørre, og ha det i eggedosisen vekselsvis med melk og margarin. Stekes i langpanne midt i ovnen. Glasur: 400 gr melis 165 gr smaltet el. myk margarin 2 ss kakao 4 ss varm kaffe 4 ts vaniljesukker Piskes sammen, og has på lunken kake. Jeg bruker litt store kaffekopper, ikke krus. Hvor stor langpanne skal det være? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.