Gjest takk for svar:) skal lage middag nå... Skrevet 26. august 2003 Del Skrevet 26. august 2003 Har en hel laks som skal i ovnen. Innmaten er tatt ut, og den har hode og hale. Hvordan tilberede den? Smør osv. inni, så pakke den inn i folie tenkte jeg. Hvor lenge? Finner ingen oppskrift som passer... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117485-ovnsbakt-laks-trenger-noen-tips/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
vin Skrevet 26. august 2003 Del Skrevet 26. august 2003 Denne er frisk , god og enkel: http://www.godfisk.no/ Lykke til! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117485-ovnsbakt-laks-trenger-noen-tips/#findComment-707695 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 26. august 2003 Del Skrevet 26. august 2003 Salt og pepre den litt, putt inn MASSE opphakket purre og sitronskiver og pakk den inn i folie. Husker ikke hvor lenge den skal steke og hvor varm ovn, men det er smellgodt!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117485-ovnsbakt-laks-trenger-noen-tips/#findComment-707702 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest takk for svar Skrevet 26. august 2003 Del Skrevet 26. august 2003 Salt og pepre den litt, putt inn MASSE opphakket purre og sitronskiver og pakk den inn i folie. Husker ikke hvor lenge den skal steke og hvor varm ovn, men det er smellgodt!!! Vi har ikke purre, men.. en annen gang:) Det var tiden jeg lurte på.. er det en halv time eller en? Laksen er 2,5 kg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117485-ovnsbakt-laks-trenger-noen-tips/#findComment-707704 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 26. august 2003 Del Skrevet 26. august 2003 Vi har ikke purre, men.. en annen gang:) Det var tiden jeg lurte på.. er det en halv time eller en? Laksen er 2,5 kg. Vil nok tro at den må stå i ovnen en times tid. Du må kjenne om kjøttet løsner fra beina. ÅÅÅÅ nå fikk jeg lyst på ovnsbakt laks! Kanskje jeg skal lage det i morgen - foreldrene mine kommer til middag?! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117485-ovnsbakt-laks-trenger-noen-tips/#findComment-707708 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest takk for svar Skrevet 26. august 2003 Del Skrevet 26. august 2003 Vil nok tro at den må stå i ovnen en times tid. Du må kjenne om kjøttet løsner fra beina. ÅÅÅÅ nå fikk jeg lyst på ovnsbakt laks! Kanskje jeg skal lage det i morgen - foreldrene mine kommer til middag?! Ja, gjør det! De hadde tilbud på mega. Kostet 50 kr. for en laks på 2,5 kg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117485-ovnsbakt-laks-trenger-noen-tips/#findComment-707726 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest papirtiger Skrevet 26. august 2003 Del Skrevet 26. august 2003 Ja, gjør det! De hadde tilbud på mega. Kostet 50 kr. for en laks på 2,5 kg. Er det en hel laks? Fryst? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117485-ovnsbakt-laks-trenger-noen-tips/#findComment-707776 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest takk for svar Skrevet 26. august 2003 Del Skrevet 26. august 2003 Er det en hel laks? Fryst? Nei fersk. Har den i ovnen nå.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117485-ovnsbakt-laks-trenger-noen-tips/#findComment-707781 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 28. august 2003 Del Skrevet 28. august 2003 Ja, gjør det! De hadde tilbud på mega. Kostet 50 kr. for en laks på 2,5 kg. De hadde tilbud på Mega her i Kristiansand og, så jeg kjøpte meg en flott laks i går. Middagen ble en suksess: Laksen var stappet med salt, pepper, purre og sitron, og vi hadde poteter, gulrøtter, asparges og rømme til + nylaget solbærsaft. Og eldstegutten vår på fire, fikk fortalt mormor og morfar at vi skal få en baby til våren :-) ! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117485-ovnsbakt-laks-trenger-noen-tips/#findComment-709138 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 28. august 2003 Del Skrevet 28. august 2003 De hadde tilbud på Mega her i Kristiansand og, så jeg kjøpte meg en flott laks i går. Middagen ble en suksess: Laksen var stappet med salt, pepper, purre og sitron, og vi hadde poteter, gulrøtter, asparges og rømme til + nylaget solbærsaft. Og eldstegutten vår på fire, fikk fortalt mormor og morfar at vi skal få en baby til våren :-) ! Gratulerer:) Har dere to fra før? Men hvor lenge hadde dere laksen i ovnen? Er det en time ca? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117485-ovnsbakt-laks-trenger-noen-tips/#findComment-709364 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 28. august 2003 Del Skrevet 28. august 2003 Gratulerer:) Har dere to fra før? Men hvor lenge hadde dere laksen i ovnen? Er det en time ca? Vi har to barn fra før, ja :-) La meg se... jeg satte inn laksen (med dobbelt folie rundt) i ovnen 1530, og tok den ut ca klokka 17. Da var den helt perfekt, men det er mulig den egentlig var ferdig noe før. Tror fisken veide 2,5 kilo. Hadde ovnen på 200 grader i ca en time, deretter på ca 100-120 grader siste tida. Innbiller meg at svigermor gjør det slik (fikk ikke tak i henne i går for å spørre). Den purren og sitronen er bare toppen på kransekaka, altså! Det blir masse kraft inni folien, og deilig å helle over potetene (slafs)! Hadde forresten litt vann i langpannen som fisken lå i. Vet ikke helt om det var nødvendig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117485-ovnsbakt-laks-trenger-noen-tips/#findComment-709368 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 28. august 2003 Del Skrevet 28. august 2003 Vi har to barn fra før, ja :-) La meg se... jeg satte inn laksen (med dobbelt folie rundt) i ovnen 1530, og tok den ut ca klokka 17. Da var den helt perfekt, men det er mulig den egentlig var ferdig noe før. Tror fisken veide 2,5 kilo. Hadde ovnen på 200 grader i ca en time, deretter på ca 100-120 grader siste tida. Innbiller meg at svigermor gjør det slik (fikk ikke tak i henne i går for å spørre). Den purren og sitronen er bare toppen på kransekaka, altså! Det blir masse kraft inni folien, og deilig å helle over potetene (slafs)! Hadde forresten litt vann i langpannen som fisken lå i. Vet ikke helt om det var nødvendig. Har ikke prøvd med purre. Hadde i sitron og salt/pepper/dill. Og smør. Ga også god saus, men skal nok prøve med purre neste gang! Og jeg har piffikrydder i rømmen jeg har til.. godt! (Det er bare jeg som gjør det.) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/117485-ovnsbakt-laks-trenger-noen-tips/#findComment-709392 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.