Mizar Skrevet 8. september 2003 Skrevet 8. september 2003 Skal lage helstekt indrefilet av svin med potetbåder stekt i olje og urter. Hvilken saus passer? Gjerne en detaljert oppskrift? 0 Siter
Florence Skrevet 8. september 2003 Skrevet 8. september 2003 Sjysaus passer alltid. Bruk sjysausposer som basis og erstatt vannet med stekesjyen. Jevn etter ønske, tilsett gjerne litt fløte. Krydre etter smak. Salt, pepper Til vilt bruker du også einer, laurbær, geitost, tyttebærsyltetøy. Rødvin eller sherry kan også være godt i sausen i andre sammenhenger. 0 Siter
serendipity Skrevet 9. september 2003 Skrevet 9. september 2003 Sjysaus m/ rødvin. Eller så er Choronsaus veldig godt egnet til svin. Chronosaus: 3 egg 250 g smør Saften av 1/2 sitron 1 ss tomatpure Salt og pepper Smelt smøret forsiktig i en kjele. Det skal bare holde litt over kroppstemperatur, maksimalt 40-50 grader. Ha 3 eggeplommer og sitronsaft i en bolle og pisk blandingen i vannbad til den begynner å tykne. Pisk inn smeltet smør, som bør ha samme temperatur som eggeplommene. Juster tykkelsen med lunkent vann om nødvendig. Må ikke koke! Tilsett tomatpure. 0 Siter
Gjest millit Skrevet 9. september 2003 Skrevet 9. september 2003 Sjysaus passer alltid. Bruk sjysausposer som basis og erstatt vannet med stekesjyen. Jevn etter ønske, tilsett gjerne litt fløte. Krydre etter smak. Salt, pepper Til vilt bruker du også einer, laurbær, geitost, tyttebærsyltetøy. Rødvin eller sherry kan også være godt i sausen i andre sammenhenger. Rosèpepper saus. Fåes av toro ;-) Nydelig! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.