Gå til innhold

Blåskjell spm om tilbereding


nedtelling

Anbefalte innlegg

Vi skal idag prøve oss på blåskjell, da vi flere ganger i Frankrike har kost oss med dette som lunsj.. Vi vet derimot ikke hvordan vi skal fikse dette med sauser! Er det noen som har noen tips å gi oss?! Smakte forskjelligem, provencekrydret, fløte, karri, hvitvin og tomatsmaker... Men vi vet jo ikke hva og hvor mye.

Håper at noen kan gi oss tips i kveld!

På forhånd takk :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...