Gjest dawn Skrevet 6. oktober 2003 Skrevet 6. oktober 2003 Hva legger man i uttrykket gourmet-mat? 0 Siter
snilen Skrevet 6. oktober 2003 Skrevet 6. oktober 2003 tja, mat som spises saaaaaakte og nyyyyytes kun for smaken og ikke sultens skyld? 0 Siter
Gjest matglad Skrevet 6. oktober 2003 Skrevet 6. oktober 2003 tja, mat som spises saaaaaakte og nyyyyytes kun for smaken og ikke sultens skyld? ikke noe som blir laget på mitt kjøkken! Gourmet mat er noe en kan få servert på et fåtalls resturanter! Små delikate porsjoner som er like deilig for øyet som for ganen 0 Siter
molli Skrevet 6. oktober 2003 Skrevet 6. oktober 2003 Eksklusiv, vellaget, laget med finesse og ekspertise av de fiiiineste råvarer (ingredienser på boks eller fra fryser er fy-fy!!) og helst retter du ikke finner kopier av i frossenmatdisken på super'n. 0 Siter
Moraki Skrevet 7. oktober 2003 Skrevet 7. oktober 2003 ikke noe som blir laget på mitt kjøkken! Gourmet mat er noe en kan få servert på et fåtalls resturanter! Små delikate porsjoner som er like deilig for øyet som for ganen McDonald's etter en hard lang dag på jobb (hehe!:-) Neida.. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.