Gjest takk for svar Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Jeg har aldri laget det før.. og det er så mange oppskrifter på nettet. Skal jeg steke den/i så fall hvor lenge? Eller kan man ha den i ovnen?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127134-hvordan-tilberede-flintstek/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Stek (eller grill om sommeren) i 20 minutter, snu den ofte. Klipp/skjær gjerne opp svoren rundt kanten slik at steken ikke krøller seg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127134-hvordan-tilberede-flintstek/#findComment-772989 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest takk for svar Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Stek (eller grill om sommeren) i 20 minutter, snu den ofte. Klipp/skjær gjerne opp svoren rundt kanten slik at steken ikke krøller seg. Takk:) Kan den bli seig? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127134-hvordan-tilberede-flintstek/#findComment-772994 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Takk:) Kan den bli seig? Alt kjøtt kan vel bli seigt, men tror det skal godt gjøres med denne siden den allerede har såpass lang steketid. Jeg har i allefall ikke smakt seig flintstek enda, selv ikke den svigermor på død og liv skulle steke i nesten 40 minutter (hun vil være sikker på at alt kjøtt er helt gjennomstekt, på grensen til det ødelagte, du kan tenke deg hvordan biffene hennes smaker...). Mariner den først, svinekjøtt er jo generelt ganske tamt. er den veldig stor/tykk må du kanskje steke den litt ekstra. Husk å la den hvile etterpå. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127134-hvordan-tilberede-flintstek/#findComment-773005 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest takk for svar Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Alt kjøtt kan vel bli seigt, men tror det skal godt gjøres med denne siden den allerede har såpass lang steketid. Jeg har i allefall ikke smakt seig flintstek enda, selv ikke den svigermor på død og liv skulle steke i nesten 40 minutter (hun vil være sikker på at alt kjøtt er helt gjennomstekt, på grensen til det ødelagte, du kan tenke deg hvordan biffene hennes smaker...). Mariner den først, svinekjøtt er jo generelt ganske tamt. er den veldig stor/tykk må du kanskje steke den litt ekstra. Husk å la den hvile etterpå. Ok:) Takk for hjelpen:) Godt å få tips fra noen her! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127134-hvordan-tilberede-flintstek/#findComment-773009 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 20. november 2003 Del Skrevet 20. november 2003 Ok:) Takk for hjelpen:) Godt å få tips fra noen her! Bare hyggelig. Nam nam, minnes gode sommermiddager med grillet flintstek og hjemmelaget potetsalat. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/127134-hvordan-tilberede-flintstek/#findComment-773013 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.