Gå til innhold

Hvordan tilberede flintstek?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Takk:) Kan den bli seig?

Alt kjøtt kan vel bli seigt, men tror det skal godt gjøres med denne siden den allerede har såpass lang steketid. Jeg har i allefall ikke smakt seig flintstek enda, selv ikke den svigermor på død og liv skulle steke i nesten 40 minutter (hun vil være sikker på at alt kjøtt er helt gjennomstekt, på grensen til det ødelagte, du kan tenke deg hvordan biffene hennes smaker...).

Mariner den først, svinekjøtt er jo generelt ganske tamt. er den veldig stor/tykk må du kanskje steke den litt ekstra. Husk å la den hvile etterpå.

Gjest takk for svar

Alt kjøtt kan vel bli seigt, men tror det skal godt gjøres med denne siden den allerede har såpass lang steketid. Jeg har i allefall ikke smakt seig flintstek enda, selv ikke den svigermor på død og liv skulle steke i nesten 40 minutter (hun vil være sikker på at alt kjøtt er helt gjennomstekt, på grensen til det ødelagte, du kan tenke deg hvordan biffene hennes smaker...).

Mariner den først, svinekjøtt er jo generelt ganske tamt. er den veldig stor/tykk må du kanskje steke den litt ekstra. Husk å la den hvile etterpå.

Ok:) Takk for hjelpen:) Godt å få tips fra noen her!

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...