Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Da folkens, er Nynne den stolte eier av et flott halvt grisehode som skal forvandles til en helt knall sylte i løpet av helgen.

Aldri gjort det før, men alt skal prøves minst en gang pr liv!

Wish me luck!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Lykke til! Har også laget håvost (sylte) en eller to ganger. Ikke spis så mye av grisekjøttet mens du holder på at du blir kvalm, det ble jeg!

Skrevet

Lykke til!

Å, imponert! Moren min lagde alltid sylte av grisehode, sammen med litt kalvekjøtt.

Storesøsteren min, som ellers alltid turte mer enn meg, orke tikke å se tennene til grisen ligge i utslagsvasken sammen med resten av "skroget" - men det turte jeg. Ha! Banrdommens små triumfer.

Lykke til. Jeg skulle ønske jeg orka å gjøre det. Det smaker himmelsk av hjemmelaget hodesylte, helt annerledes enn kjøpesylte. Særlig svoren!

Skrevet

*tommelen opp*

Prøv å ikke la den stirre deg i senk med et bebreidende blikk da, når du skal til å sette kniven i den....:-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...